ΑρχικήDaily NewsΚαθοριστική η σημερινή προπόνηση για το πλάνο

Καθοριστική η σημερινή προπόνηση για το πλάνο

Καθοριστική η σημερινή προπόνηση στο Ηλίας Πούλλος. Ο Καϊάφας αναμένεται να δοκιμάσει την τακτική για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα. Σίγουρα ο αγώνας δεν θα είναι ο πιο δύσκολος εκτός έδρας για την ΟΜΟΝΟΙΑ (αν σκεφτεί κανείς ότι θα έχουμε ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 3 κερκίδες και 5 διαιτητές εναντίων μας, ΑΕΛ & ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο Τσίρειο, ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο Παπ, ΕΡΜΗ στο Δασάκι κτλ). Είναι προφανές όμως ότι ο προπονητής μας θέλησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, δεδομένου του γεγονότος ότι μετά από δύο περίπου μήνες και 7 δύσκολα παιχνίδια, η ομάδα είχε τα ρεπό της, ενώ ήταν και οι απουσίες των διεθνών. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανόν να επέλθει χαλάρωση και αποπροσανατολισμός και αυτό φαίνεται να απασχολεί έντονα τον Καϊάφα.

Bet on Alfa

Η διατήρηση του καλού ρυθμού που έχει η ομάδα σε σημαντικά διαστήματα στο παιχνίδι πρέπει να αυξηθεί (χρονικά). Τα λάθη πρέπει να ελαχιστοποιηθούν και μαζί με την βελτίωση που φυσιολογικά επέρχεται όσο οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται περισσότερο χρόνο μαζί (αλληλοκάλυψη, αυτοματισμοί, στημένα κτλ), θα φτάσει και η απόδοση της ομάδας σε πιο ψηλά επίπεδα. Επίσης αναμένεται ότι σταδιακά ο προπονητής θα μπορέσει να εφαρμόσει και άλλα σχήματα με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Είναι αυτονόητο ότι με τόσους νέους στην ομάδα, το σημαντικό σε πρώτη φάση ήταν να μπορέσει να φορμάρει ένα βασικό σχήμα για 11άδα. Όσο περνά όμως ο χρόνος και με την επιστροφή του Σκαραμοτσίνο στο βασικό σχήμα, το γεγονός ότι ο Μαργκάσα θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και ως χαφ, την ένταξη του Κιρμ στην ομάδα άλλα και την επιστροφή του Λεάντρο σε κάποια φάση, θα μπορέσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ να αναπτύξει και διαφορετικά σχήματα και τακτικές.

Αυτή την στιγμή το πλέον σημαντικό είναι το τρίποντο στο Αμμόχωστος. Πρώτα πρώτα για να επέλθει ηρεμία στις τάξεις των οπαδών. Από εκεί και πέρα, για να αποκτήσει η ομάδα την δυναμική που χρειάζεται, για την δύσκολη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa