ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟX με σφραγίδα Λοΐζου

X με σφραγίδα Λοΐζου

Ο Λοιζος Παναγιώτου σφράγισε το Χ στο αποψινό παιχνίδι στο Αμμόχωστος. Δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι και φέτος θα τα βρούμε μπαστούνια με την διαιτησία, ο εκλεκτός του παρασκηνίου, έλαμψε κυριολεκτικά με την παρουσία του. Σε μια φάση που από γκέλα στο έδαφος, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Στεπάνοφ, ο Παναγιώτου υπέδειξε φάουλ και κόκκινη κάρτα. Μετά την πεντάλεπτη καθυστέρηση, ο Ντιέγκο Λεον ισοφάρισε σε 1-1 με απ’ευθείας εκτέλεση.
Οξύμωρο σίγουρα να ξεκινάς ανάλυση αγώνα απο το μέσο του…Έλα όμως που εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Γιατί μέχρι το 50′ και την αποβολή, η Σαλαμίνα δεν μπορούσε να απειλήσει τον Μορειρα.

Bet on Alfa

Το γκολ του Ποτε με κεφαλιά στην μαγική σέντρα του Ράμος στο 9′, οχι μόνο χώριζε τις δύο ομάδες αλλά  ήταν φανερό  ότι δύσκολα θα άλλαζε. 
Την έκβαση του αγώνα άλλαξε το καθοριστικό σφύριγμα του Παναγιώτου. Άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, φόρτωσε νεύρα τους ποδοσφαιριστές μας και έδωσε την ευκαιρία στον Λεόν να ισοφαρίσει…
Είναι ξεκάθαρο οτι η ΟΜΟΝΟΙΑ για να πάρει παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει απο νωρίς. Σημαντικό επίσης να μάθει να διαχειρίζεται τον παράγοντα διαιτησία. Με νεύρα και διαμαρτυρίες δεν πας πουθενά. Αντίθετα παίζεις το παιχνίδι τους με τον καλύτερο τρόπο!

Autoremarketing

Bet on Alfa