ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆστε τα νεύρα στην πάντα!!!

Άστε τα νεύρα στην πάντα!!!

Μια πολύ όμορφη στιγμή εξελίχθηκε μετά το τέλος του χθεσινού  αγώνα όταν ο Ρενάτο Μαρκάσα με τον πιο ευγενικό και κομψό τρόπο πήγε κοντά στον Λοϊζο Παναγιώτου τον αγκάλιασε και προφανώς ως ο αρχηγός της ομάδας του εξέφρασε τα παράπονα του.

Bet on Alfa

Ο Ρενάτο Μαρκάσα βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τις καταστάσεις που επικρατούν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και μετά την αποβολή του Στεπάνοφ συνέχισε να έχει καθαρό μυαλό και βοήθησε πολύ. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έδινε ώθηση και στους υπόλοιπους.

Δυστυχώς όμως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας είχαν κυριευτεί από τα νεύρα μετά την φάση της αποβολής. Έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και δεν είχαν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά και να κυνηγήσει το γκολ που θα μας έδινε την νίκη.

Ο Κωστάκης Καϊάφας πρέπει να δουλέψει πολύ τον παράγοντα νεύρα. Καταστάσεις σαν την χθεσινή θα τις ζήσουμε κι άλλες φορές στον φετινό μαραθώνιο. Ας αφήσουμε τα νεύρα στην πάντα… Έτσι κι άλλιως δεν βοηθούν σε τίποτα!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa