Bet on Alfa <
ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΟΜΟΝΟΙΑ : Θύμα ενός ολοκληρωτικού πολέμου της εξουσίας…..

ΟΜΟΝΟΙΑ : Θύμα ενός ολοκληρωτικού πολέμου της εξουσίας…..

“Το σωματείο δέχεται έναν ανήθικο πόλεμο από την κυβέρνηση και τα ανδρείκελα της στην ΚΟΠ , Κουτσκοκούμνη ,Κούμα και τους υπόλοιπους ισοβίους ποδοσφαιροπατέρες.”

Λογικά μετά και την θεατρική παράσταση, «τα κατορθώματα ενός χρυσαυγίτη στο Αμμόχωστος» πλέον έπεσε και το τελευταίο κάστρο αμφισβήτησης . Ο πόλεμος κατά της Ομόνοιας είναι πολιτικός . Εκπορεύεται και σχεδιάζεται από ίδια την κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρώτον πολίτη της χώρας . Το κυβερνών κόμμα είναι ο αγωγός μέσω του οποίου , διοχετεύεται , το μένος της πιο φασιστικής διακυβέρνησης στην ιστορία της Κύπρου σε οτιδήποτε έχει σχέση με την αριστερά .

Bet on Alfa

Το εκτελεστικό όργανο για καρατόμηση της Ομόνοιας είναι η από ανέκαθεν , δεξιοκρατούμενη , αποελοκρατούμενη ΚΟΠ . Αυτή διαθέτει και ελέγχει όλους τους μηχανισμούς επιβολής των προσταγών του προεδρικού και της Πινδάρου. Υπερόπλο στα χέρια της ΚΟΠ, είναι η Κυπριακή διαιτησία. Αποτελούμενη στην πλειοψηφία από κοινωνικά αναλφάβητα άτομα , χαμηλής νοημοσύνης , δεν έχουν καμία απολύτως αναστολή να ξεγυμνωθούν , να γίνουν ρεντίκολο, αρκεί να εξασφαλίσουν δόξα αλλά και χρήμα . Πουλούν στην εξουσία του ποδοσφαιρου , εκδούλευση , προκειμένου να αναρριχηθούν στα ψηλά διαιτητικά δώματα ή να αυξήσουν σημαντικά το κοντέρ του τραπεζικού τους λογαριασμού .

Η Ομόνοια τιμωρείται και θα εξακολουθήσει να τιμωρείται , διότι με αυτό τον τρόπο η φασιστική διακυβέρνηση του κλητήρα της τρόικας Νίκου Αναστασιάδη πιστεύει ότι τιμωρώντας την Ομόνοια τιμωρεί το ΑΚΕΛ .

Είναι δυνατόν;

Αστειότητες θα ισχυρισθεί κάποιος. Είναι δυνατόν κοτζάμ πρόεδρος της Δημοκρατίας να ασχολείται με το πώς θα κτυπήσει την Ομόνοια; Είναι δυνατόν κοτζάμ μου κόμμα όπως ο ΔΗΣΥ να μην έχει άλλη δουλειά παρά μόνον πως θα αποδυναμώσει την Ομόνοια ;

Η απάντηση έρχεται μέσω ερώτησης.

Είναι δυνατόν κοτζάμ πρόεδρος της Δημοκρατίας να ασχολείται με την μισθοδοσία της Αιμιλίας Κενεβέζου στο ΡΙΚ;. Και όμως είναι δυνατόν. Την περασμένη Τρίτη με προσωπική του παρέμβαση δεν συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΡΙΚ θέμα μισθοδοσίας της Κενεβέζου. Ο λόγος είναι απλός . Η Κενεβέζου μαζί με κάποιους άλλους στο ΡΙΚ και όχι μόνον, είναι από τους ανθρώπους του προέδρου . Και ο πρόεδρος παρά το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα, φροντίζει για τους άνθρωπος του . Με το ίδιο τρόπο βεβαίως που, σαν καλός πρόεδρος θα «φροντίσει» πολύ σύντομα στο πλαίσιο της ιδεολογικής εκκαθάρισης, να απαλλάξει από το ΡΙΚ ενοχλητικές αριστερές και ομονοιατικες , παρουσίες .

Το δέντρο και το δάσος…….

Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Η ακροδεξιά διακυβέρνηση του τόπου πολεμά με λύσσα την Ομόνοια. Θέλει να την διαλύσει . Το λιγότερο να την καταστήσει ουραγό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο . Με αυτό τον τρόπο πιστεύει, ότι θα προκαλέσει ακόμα ένα κτύπημα στην αριστερά και το ΑΚΕΛ .

Εδώ εισέρχεται η θεωρία του δέντρου και του δάσους. Το δέντρο , είναι οι τυχόν αντιπαλότητες μερίδας οπαδών της Ομόνοιας με τη διοίκηση. Από την άλλη είναι ο ολοκληρωτικός πόλεμος της ακροδεξιάς κυβέρνησης εναντίον της Ομόνοιας .

Το σωματείο δέχεται έναν ανήθικο πόλεμο από την κυβέρνηση και τα ανδρείκελα της στην ΚΟΠ , Κουτσκοκούμνη ,Κούμα και τους υπόλοιπους ισοβίους ποδοσφαιροπατέρες.

Θα αφήσουμε το δάσος να καεί για χατίρι του δέντρου; . Θα δώσουμε την χαρά και την αγαλλίαση στο κάθε φασιστοειδές ,ανθρωπάκι που ζει με την προσμονή να μας δει να διαλυόμαστε;

Ο καθένας με το χέρι στην καρδία ας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

Autoremarketing

Bet on Alfa <