ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Τώρα, μάλιστα, θα πας μπροστά"

“Τώρα, μάλιστα, θα πας μπροστά”

Ο Λοϊζος Παναγιώτου είναι ο διαιτητής που τη σεζόν 2009-10 σφύριξε τον αγώνα Ομόνοια – ΑΠΕΠ, με την ομάδα της Λευκωσίας να ανατρέπει το σε βάρος της 0-3 και να παίρνει μια τεράστια νίκη. Τότε, ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε το λάθος να σφυρίξει δυο πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας. Από τότε… χάθηκε! Τον έφαγε το κύκλωμα.

Bet on Alfa

Σιγά σιγά, μετά από μια τετραετία περίπου, επανέφεραν τον Λοϊζο Παναγιώτου και πάλι στο προσκήνιο. Χθες, ο διαιτητής σε μια και μόνο φάση έκανε την δουλειά του, ίσως και κάποιων άλλων. Αποστολή εξετελέσθη. “Τώρα, μάλιστα, θα πας μπροστά”, είναι λογικά το μήνυμα που πήρε ο Παναγιώτου από τους ειδικούς του παρασκηνίου. Μόνο όταν έχεις τον τρόπο να σφαγιάζεις την Ομόνοια, θα σου ανοίξουν πόρτες και θα γίνεις διεθνής σε κάποια στιγμή.

Αυτός είναι ο χώρος της διαιτησίας στην Κύπρο. Το παρασκήνιο οργιάζει. Άλλες ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους… σπρώχνονται, κι άλλες… καταδικάζονται. Μπράβο Λοϊζο Παναγιώτου, πλέον θα είσαι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των λαμόγιων. Πρόσεχε, όμως, γιατί υπάρχουν κι άλλοι που έχουν σειρά. Μην σου γελάσουν…

Autoremarketing