ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜην βγείτε από την αίθουσα αν δεν τα βρείτε!!!

Μην βγείτε από την αίθουσα αν δεν τα βρείτε!!!

Είναι κοινή διαπίστωση όλων ότι για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους κατατρεγμούς που δέχεται από διάφορους, θα πρέπει να πορευθεί ενωμένη, σαν μια γροθιά.

Bet on Alfa

Τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια όπως η αντιπαράθεση που ξέσπασε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ της ΘΥΡΑ 9 και του Προέδρου, εξομαλυνθεί.

Το Σωματείο μας  καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να ορθοποδήσει οικονομικά και μια τέτοια αντιπαράθεση  μόνο ζημιά προκαλεί

Mετά από πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας  θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Δ.Σ, όλων των συνδέσμων φιλάθλων, της ΘΥΡΑ 9 και του Ομίλου Γυναικών. «Στόχος της συνάντησης είναι, μέσα από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, να συνεχίσει να γίνεται πράξη το σύνθημα “Όλοι μαζί μπορούμε”», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του Σωματείου.

Δική μας προτροπή προς όλες τις εμπλεκόμενες μεριές είναι ότι  η σημερινή συνάντηση πρέπει να έχει αποτέλεσμα. Να βάλει ο καθένας νερό στο κρασί του και να βγούν από την αιθούσα ενωμένοι. Το χρωστά ο καθένας στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΟΜΟΝΟΙΑ στην ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Autoremarketing