ΑρχικήDaily NewsOMONOIA και Ευρωπαϊκός προσανατολισμός

OMONOIA και Ευρωπαϊκός προσανατολισμός

Πολλά γράφτηκαν, πολλοί τόνοι μελάνι χύθηκαν αναφορικά με το παιχνίδι με την Δυναμό, την διαιτησία, τον Τούντορ, την ΟΥΕΦΑ. Τα πλείστα σωστά και κατανοητά. Δεν χρειάζεται καν να τα επαναλάβουμε.

Από την άλλη όμως, χρειάζεται να έχουμε ξεκάθαρους στόχους και επιδιώξεις. Και σαφώς, στην οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, οι ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για κάθε ομάδα. Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να θεωρείται δεδομένος, έστω και μέσα από τις συνθήκες που επικρατούν στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία σήμερα. Και μια ομάδα που 3 φορές έφτασε κοντά στην πηγή, είναι δεδομένο ότι αργά η γρήγορα θα τα καταφέρει. Ιδιαίτερα όταν με την Δυναμό φτάσαμε τόσο κοντά, όσο 120 δευτερόλεπτα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχουμε ξεκάθαρους στόχους για φέτος. Και το μίνιμουμ πρέπει να είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Σκεφτείτε πόσα έσοδα είχαμε τους περασμένους μήνες από εισιτήρια και τηλεοπτικά και που θα ήμασταν αν δεν υπήρχαν αυτά. Και κάτι τελευταίο. Αν η ΟΥΕΦΑ ήθελε να μας εξοντώσει με βάση την έκθεση του Τούντορ, θα της ήταν πολύ εύκολο να το κάνει. Σκεφτείτε απλά δύο ή τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών όπως έγινε με τόσες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Οι ζημιές θα ήταν ανυπολόγιστες (και οικονομικά αλλά και να πείσεις έστω ένα δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να κατεβούν Κύπρο).

Άρα, ας σταματήσουμε να νοιώθουμε ότι οι πάντες μας καταδιώκουν (έστω και αν είναι αλήθεια ότι κάποιοι, κύρια στην Κύπρο, μας θέλουν κλινικά νεκρούς) και ας συγκεντρωθούμε στο να βελτιώσουμε την ομάδα και και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Η ποιότητα είναι η απάντηση σε κάθε πρόκληση!

Autoremarketing