ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ απουσία Στεπάνοφ φέρνει αλλαγές...

Η απουσία Στεπάνοφ φέρνει αλλαγές…

Η απουσία του Στεπάνοφ από το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ , θα φέρει αλλαγές στην αρχική εντεκάδα και στο σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η ομάδα, με το ενδεχόμενο του 3-5-2 να φαντάζει αρκετά ορατό.

Σε περίπτωση λοιπόν που το 3-5-2 , ο Κώστας Καϊάφας θα αναπληρώσει το κενό του Σέρβου αμυντικού, ρίχνοντας στην θέση του τον Σκαραμοτσίνο, μαζί με τους Ακουισταπάτσε και Λομπιανίτζε πίσω στην άμυνα.

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν ο Μαργκάσα μαζί με τους Ρόντρι και Ασσίς. Ράμος και Φοφανά θα πάρουν τις θέσεις  στα δύο άκρα  και επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Ποτέ μαζί με τον Γκαρσία.

Αν ο Κωστάκης Καϊάφας επιλέξει και πάλι το 4-2-3-1 την θέση του Στεπάνοφ θα πάρει ένας εκ των Λομπιανίτζε ή Σκαραμοτσίνο με τους Χάρη Κυριακού και Μαργκάσα να αντικαθιστούν των ένα εκ των δύο  στα αμυντικά άκρα ανάλογα.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής σε περίπτωση που ο Μαργκάσα πάει στα μπακ,  Ρόντρι και Ασσίς θα πάρουν θέσεις ανασταλτικού  και ο Γκριγκαλασβίλι  θα αγωνιστεί  πιο μπροστά τους ενώ οι  Ράμος, Φοφανά και Ποτέ θα βρίσκονται και πάλι στο αρχικό σχήμα.

 

Autoremarketing