ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα τους πολεμήσουμε με τα όπλα που μας πολεμούν!!!

Να τους πολεμήσουμε με τα όπλα που μας πολεμούν!!!

 «Αποτελεί μονόδρομο η συμμόρφωση με τα όσα προνοούν οι εν ισχύ πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ, ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ».

Bet on Alfa

Δυστυχώς ή ευτυχώς όσο κι αν μας βρίσκει αντίθετους η πιο πάνω παρότρυνση  που έκανε προς τον κόσμο το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης του με τα οργανωμένα σύνολα των φίλων της ομάδας μας, είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αποδεχτούμε.

Όχι να συμβιβαστούμε  … να την αποδεχτούμε. Γιατί για να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να  προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το σημερινό σάπιο σύστημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να δυναμώσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ μας.

Αφού λοιπόν η οικονομική κατάσταση του Σωματείου μας , δεν μπορεί να αντέξει καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όχι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας αλλά όλοι. Γιατί δυστυχώς μεγάλα οικονομικά βαρίδια από τιμωρίες   χρεώθηκαν στο Σωματείο μας από άλλες κερκίδες και όχι από την Βόρεια.

Παράλληλα όμως με την προσπάθεια μας να περισώσουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούμε να πολεμήσουμε όλους αυτούς που αποτελούν μέρος του βρόμικου κατεστημένου της ΚΟΠ  και να τους αναγκάσουμε σε κάποια στιγμή θέλοντας και μη  να μας σεβαστούν.

Σε έναν άνισο  πόλεμο λοιπόν προσπαθείς να εκμεταλλευτείς τα ατού του αντιπάλου σου και να τα χρησιμοποιήσεις, για να καταφέρεις σε κάποια στιγμή να κάνεις την αντεπίθεση σου και να κερδίσεις. Να τους πολεμήσεις δηλαδή με τα όπλα που σε πολεμούν.

Από την στιγμή λοιπόν που πλέον ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος, να εξοντώσουν οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ ας αντιστρέψουμε τους ρόλους κι ας προσπαθήσουμε  να τους πλήξουμε εμείς οικονομικά.  Για παράδειγμα η μαζική αποχή του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τους στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα.

Πέραν της αποχής υπάρχουν δεκάδες έμμεσοι και άμεσοι τρόποι να πολεμήσει οικονομικά ο καθένας από εμάς προσωπικά, το βρώμικο  κατεστημένο της ΚΟΠ. Λίγο ή πολύ είναι γνωστό το ποιοι επιχειρηματίες διοικούν  σήμερα το ποδόσφαιρο μέσω γνωστών  Σωματείων.

Κλείνουμε με το εξής. Για να κερδίσεις έναν πόλεμο πρέπει να εκτιμήσεις σωστά το μέγεθος και τις δυνατότητες του αντιπάλου σου για να ξέρεις ποιον έχεις απέναντι σου.

Και να είστε βέβαιοι πως αυτοί δεν εκτιμούν σωστά το θηρίο που έχουν απέναντι τους. Το θηρίο που ονομάζεται ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa