ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚώστας Καϊάφας: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον...

Κώστας Καϊάφας: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον θέλουμε δίπλα μας”

Τις δυσκολίες του αγώνα με την ΑΕΚ επεσήμανε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, ο οποίος τόνισε πως μέσα στην έδρα μας επιβάλλεται να βγάλουμε χαρακτήρα για να φτάσουμε στη νίκη.
Στην τοποθέτησή του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Κώστας Καϊάφας ανέφερε:«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με την ΑΕΚ, από τον οποίο θέλουμε τη νίκη. Σύμφωνα με το τι έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, αναμένουμε ότι θα είναι δύσκολος ο αγώνας. Η ΑΕΚ ψάχνει τη διάκριση και τους βαθμούς, συνεπώς την περιμένουμε δυνατή. Όμως, παίζουμε στη δική μας έδρα και θα πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα για να επιστρέψουμε στις νίκες».
Ακολούθως, ο προπονητής της ομάδας μας σημείωσε: «Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα κυλούσε όπως το θέλαμε, όμως δυστυχώς ήρθε η στιγμή της κόκκινης κάρτας. Δεν είναι δυνατό σε κάθε αγώνα να πετυχαίνουμε το στόχο μας από το ημίχρονο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε εύκολα. Να μην ξεχνάμε πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν και ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή».
Κλείνοντας, ο Κώστας Καϊάφας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης».

 

Autoremarketing