ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Ομόνοια βουλιάζει και πρέπει να τη βοηθήσουμε»

ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Ομόνοια βουλιάζει και πρέπει να τη βοηθήσουμε»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την OMONOIA, μίλησε στον SuperSportFM, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου μας, Χρίστος Νεοφύτου.

Bet on Alfa

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ..  

«Στόχος μας είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θα πάμε για να νικήσουμε».

Αν θα επηρεάσει το γεγονός ότι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα προέκυψαν οι πρώτες απώλειες…  

«Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Καϊάφας έκανε ότι είναι δυνατό για να μην επηρεαστεί η ομάδα».

Για την προσπάθεια για να μην δεχθεί επιπλέον τιμωρία ο Στεπάνοφ…

«Η κάρτα που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής, ήταν άδικη. Φάνηκε τόσο από το βίντεο του αγώνα αλλά και τις τοποθετήσεις των ΜΜΕ. Υπάρχει και το προηγούμενο με τον Φερνάντες που δέχτηκε κόκκινη κάρτα για φάουλ που τελικά δεν ήταν φάουλ».

Για τις διαφορές που υπάρχουν με τους οργανωμένους…

«Εμείς σαν δ.σ., δεν έχουμε διαφωνίες, ή κόντρες με κανένα. Η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί κανένας οπαδός με τις ενέργειες του και τις πράξεις του να επιβαρύνει το σωματείο. Πριν λίγες μέρες ήρθαν καταδικαστικές αποφάσεις για το σωματείο. Αφορούν τον Αγκίρε με το σωματείο μας να καλείται να πληρώσει το ποσό των 91.941 ευρώ, αλλά και για τον  Μπουθόν στον οποίο πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 131.959 ευρώ. Όταν έρχονται τέτοιες αποφάσεις δεν υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής με μηνιαίες δόσεις ή με άλλο τρόπο. Πρέπει να βρούμε τα λεφτά για να αποπληρώσουμε τα ποσά. Τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά. Σαν συμβούλιο, περάσαμε τα κριτήρια Μαρτίου και τώρα οδεύουμε στα κριτήρια του Σεπτέμβρη. Δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε περισσότερο το σωματείο».

Αν έγιναν κάποιες ενέργειες για να αλλάξουν κάποια πράγματα που αφορούν τους πειθαρχικούς κανονισμούς…  

«Το σωματείο μας έχει εντοπίσει κάποιους κανονισμούς, οι οποίοι είναι πολύ αυστηροί. Ιδιαίτερα φέτος που προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση βαθμών. Κάναμε συσκέψεις με κάποια σωματεία και υποβάλαμε υπόμνημα στην ομοσπονδία. Οι κανονισμοί ψηφίστηκαν χωρίς να ληφθούν υπόψη όλα όσα καταθέσαμε.

Για το γεγονός ότι είναι παράλογο να τιμωρείται κάποιος ποδοσφαιριστής με επιπλέον αγωνιστική και ενώ είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα για στέρηση ευκαιρίας επίτευξης τέρματος…  

«Είμαστε η μόνη χώρα που τιμωρεί τον τερματοφύλακα όταν δέχεται κόκκινη κάρτα σε ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Όπως είπα και πριν υποβάλαμε υπομνήματα αλλά δεν λήφθηκαν υπόψη».

Αν η διαφορά που υπάρχει με τους οργανωμένους είναι σε προσωπικό επίπεδο και αφορά τον Δώρο Σεραφείμ…  

«Οποιαδήποτε απόφαση παίρνεται συλλογικά από το δ.σ.. Κανένας δεν ενεργεί από μόνος του. Ότι γίνεται, γίνεται συλλογικά».

Αν θα υπάρξει διαφορετικός χειρισμός από τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα…  

«Υπήρξε συνάντηση την Τετάρτη το απόγευμα. Είπαμε τις δικές μας θέσεις, ακούσαμε τι δικές τους και όλα αυτά θα τα εξετάσουμε στη συνεδρία της Δευτέρας».

Ένα μήνυμα στον κόσμο…

«Η Ομόνοια χρειάζεται τον κόσμο της. Αυτό δημιουργεί το μεγαλείο της ομάδας. Καλούμε όλους τους οπαδούς να μην κάνουν οτιδήποτε που επιβαρύνει την ομάδα. Το σωματείο βουλιάζει και όλοι μαζί πρέπει να το βοηθήσουμε».

Για το λόγο που δεν δόθηκαν εισιτήρια στους οργανωμένους για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα… .

«Αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια γιατί η Ομόνοια δέχθηκε πρόστιμο στον αγώνα με την Ανόρθωση».

Αν θα τιμωρηθεί και από την ΟΥΕΦΑ για τα πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της ομάδας στον αγώνα με την Ανόρθωση…

«Δεν μπορούν να μας τιμωρήσουν δύο φορές για το ίδιο αδίκημα».

Autoremarketing