ΑρχικήDaily NewsΤην Κυριακή πάμε γήπεδο!

Την Κυριακή πάμε γήπεδο!

 

Πολλά λέχθηκαν, πολλά γράφτηκαν. Φαίνεται ότι οι εμπλεκόμενοι στην κόντρα που ξέσπασε, είτε δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση που διέρχεται το σωματείο, είτε έχουν άλλες προτεραιότητες και ατζέντες.

Bet on Alfa

Η ουσία είναι μια. Την Κυριακή πάμε γήπεδο. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί για να μας ενώνει και να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο. Γιατί η ομάδα είναι πάνω από προέδρους, συμβούλια, συνδέσμους και θύρες. Γιατί αυτή την ομάδα την δημιουργήσαμε γιατί γουστάραμε, γιατί δεν προσκυνήσαμε κατουρημένες ποδιές, γιατί δεν γλύψαμε εκεί που έφτυσε το κατεστημένο. Και αν κάποιοι βολεύονται με το να συντηρείται μια κόντρα χωρίς ουσία και νόημα, ένας εμφύλιος που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα, εμείς απλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Γήπεδο πηγαίναμε όταν χτίζαμε ομάδα. Όταν μας απειλούσαν με όπλα ότι θα μας σκοτώσουν αν κερδίζαμε. Όταν τρώγαμε ξύλο από τους χουντικούς αξιωματικούς επειδή είμαστε Ομονοιάτες. Όταν μας έστελναν στον Πύργο της Τυλληριάς, στον Κάμπο της Τσακκίστρας και στο Μπαρσάκ ενώ τα ‘γαλατερά’ κούλιαζαν στο ΓΕΕΦ, την αεροπορία και το υγειονομικό. Όταν στην κυβέρνηση, τους ημικρατικούς και την αστυνομία δεν μπορούσες να μπεις γιατί επίες Μακάριο να δεις την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το να παρακολουθείς την ομάδα μας, είναι ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, δεν μας το χάρισε κανείς. Και δεν θα μας το απαγορεύσει κανένας…Πόσον μάλλον για τους λάθος λόγους!

Autoremarketing

Bet on Alfa