ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔοκίμασε τον Ούτσα σε ρόλο αριστερού μπακ ο κόουτς

Δοκίμασε τον Ούτσα σε ρόλο αριστερού μπακ ο κόουτς

Οι δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις ήταν πολλές από τον Κώστα Καϊάφα. Η απουσία του τιμωρημένου Στεπάνοφ, αλλά και αυτή του τραυματία Σερζίνιο, επηρεάζουν το πλάνο της ομάδας για το ματς με την ΑΕΚ. Ο κόουτς δοκίμασε πολλά πράγματα και μόνο αυτός ξέρει πως θα παρουσιάσει αύριο την ομάδα. Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει να εκπλήσσει, παρόλο που τώρα οι επιλογές του είναι μειωμένες.

Bet on Alfa

Ο Καϊάφας, λοιπόν, δοκίμασε τρία συστήματα. Και το 3-5-2 και το 4-4-2 και το 4-2-3-1. Πειραματίστηκε αρκετά, παρόλο που το 4-2-3-1 φαντάζει ως το επικρατέστερο. Έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ούτσα Λομπζιανίντζε σε ρόλο αριστερού μπακ (ξαναέγινε στην Ευρώπη), με τον Χάρη Κυριάκου να καλύπτει την θέση του δεξιού μπακ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τον Μαργκάσα στην μεσαία γραμμή, αφού η παρουσία του εκεί κρίνεται αναγκαία από τη στιγμή που απουσιάζει ο Σερζίνιο.

Πάντως, ο κόουτς δοκίμασε και το 4-4-2, με τον Μαργκάσα να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Λομπζιανίντζε να διατηρείται στο δεξί άκρο και τους Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο σε ρόλο στόπερ. Στην μεσαία γραμμή οι Ρόδρι και Ασίς. “Παίζει” και το σενάριο να πάρει θέση στην ενδεκάδα ο Κιρμ, κάνοντας ντεμπούτο, αφού είναι έτοιμος και να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον Ποτέ. Ή ακόμη και ως αριστερό εξτρέμ, με τον Ράμος να μετακινείται δεξιά και να μένει στον πάγκο ο Φοφανά.

Είναι αρκετά τα ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν λίγο πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα.

Autoremarketing