ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕπιβάλλεται να ξυπνήσουμε...(Α' ημίχρονο)

Επιβάλλεται να ξυπνήσουμε…(Α’ ημίχρονο)

Με 0 -1 χάνει η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι δεν στέκει γερά στα πόδια της και με αποτέλεσμα όσο περνά ο χρόνος αυτό το φαινόμενο να γίνεται εντονότερο. Αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να δεχθεί το τέρμα στο 25 λεπτό μετά από όμορφο σουτ του Τομάς.

Bet on Alfa

Μετά την επίτευξη του τέρματος της ΑΕΚ ο Κωστάκης Καϊάφας μετέτρεψε τον σχηματισμό της ομάδας μας από 3-5-2 σε 4-4-2 μετακινώντας τον Μαρκάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ρόντρι ουσιαστικά να μένει μόνος στα  ανασταλτικά καθήκοντα στο κέντρο της ομάδας.

Αποτέλεσμα η  ΟΜΟΝΟΙΑ  να μην μπορεί ούτε να δημιουργήσει σχεδόν ούτε υπόνοια ευκαιρίας αλλά ούτε να μπορεί εύκολα να ανακόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν θέλει να διεκδικήσει κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι πρέπει να παρουσιάσει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο να καλύψει τα κενά που φάνηκαν στο πρώτο μέρος και να καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες που θα φέρουν τέρματα!!!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa