ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠάμε γήπεδο, όχι απο συνήθεια...

Πάμε γήπεδο, όχι απο συνήθεια…

Μέρα παιχνιδιού και η τρέλλα του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ δεν λέει να σταματήσει. Πάμε γηπεδο, όχι από συνήθεια αλλά έχουμε την ανάγκη να δούμε την ομάδα μας. Τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, μας έχουν κουράσει και ένας τρόπος να ξεφύγουμε από αυτά είναι η παρουσία μας στο γήπεδο.

Ζητούμενο είναι ένα, νίκη και μόνο νίκη. Μόνο έτσι σταματάμε την οποιαδήποτε μουρμούρα και την άσκοπη συμπεριφορά ορισμένων. Σεβαστές οι προθέσεις των οργανωμένων και όσων θέλουν να απέχουν. Το ξεκαθαρίσαμε προ πολλού, δεν θα συνεχίσουμε αυτή την κόντρα και στήνουμε τοίχο προστασίας για το Σωματείο μας, για τον κόσμο μας, για τους οργανωμένους μας, για την ΟΜΟΝΟΙΑ μας.

Κάποιοι βολέυονται με την υπάρχουσα κατάσταση του Σωματείου μας αλλά και με την απουσία του κόσμου μας από το γήπεδο (ΚΟΠ και σία) , αλλά εμεις τους απαντάμε με ένα διαφορετικό τρόπο.

Εμείς θα δηλώσουμε παρόν στο γήπεδο γιατί το αρμόζει η ιστορία μας, γιατί το θέλουν οι παίκτες μας και ο προπονητής μας. Ας γίνει λοιπόν αυτή η μέρα, η αρχή μιας καινουργιας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πιο δυνατής και πιο ενωμένης.

Άλλωστε το αποδεικνύουμε κάθε φορά και όλοι παραμιλούν για την επιβλητική παρουσία του κόσμου μας. Πάμε γήπεδο, να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν ξοφλήσαμε και δεν θα ξοφλήσουμε ποτέ και ας τολμήσει κάποιος να βρεθεί απεναντί μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο