ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌτι δώσαμε... πήραμε!!!

Ότι δώσαμε… πήραμε!!!

Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα δέχτηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Γ.Σ.Π  από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλο το 90 λεπτο δεν καταφερε να μπει στον ρυθμο του αγώνα με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες μπροστά από την εστια του Νέγκρι να είναι μετρημενες στα δάχτυλα του ενος χεριού.

Bet on Alfa

Από το ξεκίνημα του αγωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να μην πατά γερά στα πόδια της με τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν αβίαστα λάθη τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και το σκορ να ηταν ακομα μεγαλυτερο.

Το τέρμα για την ΑΕΚ πέτυχε ο Τομάς στο 25 λεπτό του αγωνα. Μετά το τέρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ αποσυντονιστηκε  με αποτέλεσμα να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο τα λάθη της ενώ οι φιλοξενούμενοι πλέον στέκονταν καλύτερα, κυκλοφορούσαν με περισσότερη άνεση τη μπάλα και πίεζαν πιο ψηλά. Μάλιστα ειχαν κι αλλες πολλές ευκαιρίες για να αυξησουν το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ μπηκε δυνατά όμως και παλι δεν κατάφερε να βρει αυτό τον ρυθμο που θα οδηγούσε στην δημιουργία κλασσικων ευκαιριών και στην επίτευξη γκολ.

Η γενική εικονα του αγώνα δημιουργεί το συμπέρασμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στον σημερινο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε ότι της άξιζε!!!! Γενικη ανάλυση του αγώνα σε λίγο!!!!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο