ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχθεί»

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχθεί»

Για όλα όσα αφορούν την OMONOIA  μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

«Γενικά θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, παιχνίδια με παιχνίδι να μαζέψουμε βαθμούς από το ξεκίνημα για να πάρει δυναμική η ομάδα. Δυστυχώς πήραμε τέσσερις βαθμούς στα πρώτα τρία παιχνίδια όμως είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα. Μας στεναχώρησε η ήττα, μας πόνεσε και πάντα όταν χάνεις βαθμούς είναι δύσκολες οι στιγμές. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε την επόμενη μέρα. Την Τετάρτη έχουμε παιχνίδια πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να φέρουμε την ομάδα σιγά, σιγά εκεί που θέλουμε» είπε αρχικά ο Ανδρέας.

**«Η πίεση δεν είναι φαινόμενο άγνωστο στην Ομόνοια και ούτε πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν. Αυτό υπάρχει πάντα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν, αυξομειώνεται η πίεση ανάλογα με τα αποτελέσματα και την σημαντικότητα των αγώνων. Δεν μπορεί η πίεση να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν στην Ομόνοια. Αισιοδοξούμε ότι αυτή η ομάδα που τώρα φτιάχνεται θα γίνεται καλύτερη μέσα από τα λάθη της και θα φτάσει σε επίπεδα που θέλουμε και να μπορεί να κερδίζει παιχνίδια συνεχόμενα».

**«Είναι φυσιολογικό να γίνεται κριτική, να εκφράζονται διάφορες απόψεις και ιδιαίτερα στις μεγάλες ομάδες αυτό είναι φαινόμενο που υπάρχει και δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν. Είναι κάτι με το οποίο στις μεγάλες ομάδες μαθαίνεις να ζεις αν θέλεις να προχωρήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ξεκίνησε αυτή η  ομάδα, ποιοι είναι οι στόχοι σε βάθος χρόνος. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι η ομάδα βελτιωθεί. Για να μπορέσει αυτή η ομάδα να πετύχει αυτά που θέλει πρέπει να στηριχθεί και όχι να την πνίξουμε μέσα από τις απόψεις μας. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα, η κριτική είναι φυσιολογική όμως πρέπει να την βοηθήσουμε να βελτιωθεί μέσα στον χρόνο».

**«Στο δείγμα που έχουμε από την ομάδα είχαμε και καλές εμφανίσεις που γέμισαν αισιοδοξία τον κόσμο και ίσως να ανέβασαν και τον πήχη των προσδοκιών, είχαμε και εμφανίσεις ότι τόσο καλές όμως έδειξε η ομάδα ότι είναι διεκδικητική και απαιτητική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ένα  πράγμα. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Με το να δέχονται ένα χτύπημα με την Δυναμό, ένα χτύπημα με τη Νέα Σαλαμίνα επηρεάζονται αρνητικά. Αυτό είναι ένα δεδομένο. Από κει και πέρα και τα αγωνιστικά τα οποία απασχολούν την τεχνική ηγεσία με τους παίκτες. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε., Η ομάδα έχει πολλά αν δώσει και να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

**«Είδα ένα δημοσίευμα ισοπεδωτικό προς την ομάδα μας, αγνοώντας πλήρως την παρουσία της ομάδας σε προηγούμενα παιχνίδια όπως με την Δυναμό εντός και εκτός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ειδικά οι εκπρόσωποι του τύπου το πώς ξεκίνησε αυτή η ομάδα, το τι έχει δείξει, το τι έχει δώσει. Ασφαλώς δεν ικανοποίησε κανέναν η εμφάνιση με την ΑΕΚ Και πρέπει να βελτιωθούμε όμως άλλο η καλόπιστη κριτική και άλλο η ισοπέδωσε. Είναι άδικο να ισοπεδώνουμε την ομάδα».

**«Έχει διευθετηθεί συνάντηση με την ΚΟΠ εντός της εβδομάδα ςκαι θα συζητηθούν διάφορά πράγματα. Το σωματείο μας μαζί με άλλα σωματεία θα καταβάλουν προσπάθεια για να αλλάξουν κάποιες πρόνοιες των πειθαρχικών κανονισμών, θα συζητηθούν και άλλα θέματα όπως η διαιτησία και θα ζητήσουμε να αντιμετωπίζεται η ομάδα μας όπως πρέπει».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…
«Χθες δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι συνεπώς θα δούμε πως θα νιώσει σήμερα ο Σερτζίνιο και αν θα προλάβει τον Οθέλλο. Ο Στεπάνοφ θα παίξει, ενώ είναι έξω ο Μουλαζίμης».

Για τον κόσμο…
«Αν λάβουμε υπόψη και την αποχή ο κόσμος ήταν ο ίδιος όπως και με την Ανόρθωση. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Αυτό που ζητάμε είναι να στηρίξουν την ομάδα, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες γιατί έχουν δείξει ότι δικαιούνται να στηριχθούν».

Autoremarketing

Bet on Alfa