ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓια έναν λόγο δικαιούμαστε να κοιτάμε πίσω!!!

Για έναν λόγο δικαιούμαστε να κοιτάμε πίσω!!!

Πληγωθήκαμε όλοι μας από την χθεσινή εικόνα που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, Όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά πολύ περισσότερο για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας η οποία ουσιαστικά δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Bet on Alfa

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παρά η ψυχική θέληση για να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι επικράτησαν τα νεύρα και η έλλειψη καθαρού μυαλού.

Πλέον όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει περιθώριο να ψαχουλεύουμε να βρούμε τι έφταιξε χθές και κάθε χθές, αλλά ν ακοιτάμε  το αύριο. Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο προπονητής της ομάδας μας μετά στην διάσκεψη τύπου του χθεσινού παιχνιδιού.

Η ομάδας μας με αυτό τον στόχο ξεκίνησε την προσπάθεια της τον περασνμένο Ιούνιο. Να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν να είναι τελικός. Χάσαμε τον έναν, επιβάλλεται να κερδίσουμε όσους περισσότερους απο τους υπόλοιπους υπολοίπονται.

Πίσω έχουμε δικαίωμα να κοιτάμε μόνο για να δουλέψουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε ξανα και πλέον πρέπει να   επικεντρωθούμε στους επόμενους μας αντιπάλους με πρώτο – πρώτο τον Οθέλλο Αθηαίνου την ερχόμενη Τετάρτη!!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa