ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑπέχει από το Παπαδόπουλος η ΘΥΡΑ 9

Απέχει από το Παπαδόπουλος η ΘΥΡΑ 9

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι θα απέχει και από τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Οθέλλου Αθηαίνου στο Αντώνης Παπαδόπουλος:

Bet on Alfa

“Aδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Η οργανωμένη μας κερκίδα, κατόπιν απόφασης των σωμάτων της,  απευθύνει κάλεσμα σε σύσσωμο τον πράσινο λαό όπως απέχει απο τον αυριανό αγώνα στο Παπαδόπουλος με αντίπαλο τον Οθέλλο.

Η αυριανή αποχή εντάσσεται μέσα στα μέτρα ενάντια στον τρομονόμο ιωνά, θέλοντας έτσι να αναγκάσουμε και τα μικρά σωματεία να αντιδράσουν σε αυτό τον εκτρωματικό τρομονόμο. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως θα μοιάζουν τα γήπεδα από τον Γεννάρη, πρέπει όλοι να βιώσουν την οικονομική ζημιά για να αφυπνιστούν επιτέλους και να εξασκήσουν την δική τους πίεση προς την πολιτεία.

Περαιτέρω, η αποχή γίνεται και ως ένα μέτρο προς όλους αυτούς στην ομοσπονδία που κάθε εβδομάδα σφαγιάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ επιδικνύοντας ασέβεια προς την μεγαλύτερη μάζα οπαδών του νησιού, τον αιμοδότη του αθλήματος. Ήρθε η ώρα να πάρουν τις απαντήσεις τους, ήρθε η ώρα να σεβάστουν τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ με το ζόρι.

Αποτελεί πρόκληση τόσο για τον κόσμο της ομάδας μας, όσο και για την κοινωνία ευρύτερα, ότι σωματεία τολμούν εν μέσω μιας τεράστιας οικονομικής ύφεσης στο νησί μας να κοστολογούν τα εισιτήρια στα δεκαεπτά ευρώ αγνοώντας παντελώς τις οικονομικές συνθήκες του τόπου. Απαντούμε με αποχή σε αυτούς που μας περιμένουν για να ρημάξουν οικονομικά τον κόσμο μας, απαντούμε με αποχή για να αντιληφθούν ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα σταθεί απέναντι τους μέχρι να του δώσουν τον σεβασμό που του αξίζει.

Τέλος, ενημερώνουμε τον πράσινο λαό πως τα αιτήματα μας, που τέθηκαν στο τραπέζι στην συνάντηση με την διοίκηση του σωματείου ακόμα εκκρεμούν. Παρά τις διαβεβαιώσεις από το διοικητικό συμβούλιο και παρά τις δηλώσεις σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την απάντηση στα αιτήματα μας μέχρι χθές το βράδυ, η οργανωμένη μας κερκίδα δεν έχει λάβει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση.”

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa