ΑρχικήUncategorizedΜπάχαλο με την κάρτα οπαδού!!!

Μπάχαλο με την κάρτα οπαδού!!!

Ζήτημα δημιουργήθηκε με την κάρτα οπαδού αφού η ΚΟΠ ενημέρωσε πριν από λίγο ότι δεν αναλαμβάνει την έκδοση της αφού το ζήτημα έχει πάρει πολιτικές προεκτάσεις. Η ΚΟΠ πλέον ρίχνει το μπαλακί ξανά πίσω στον ΚΟΑ όπου αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Bet on Alfa

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

H  ΚΟΠ θεωρεί προσβλητικές τις πολιτικές αιχμές που αφήνονται σε βάρος της σχέση με τη διαχείριση της Κάρτας Φιλάθλου και ως εκ τούτου, επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα:

Θλίψη και έντονο προβληματισμό προκαλεί το πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, να αναθέσει στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου τη διαχείριση της Κάρτας Φιλάθλου. Παρά τις προειδοποιήσεις της ΚΟΠ εντός της Βουλής, το θέμα έχει αναχθεί σε πολιτικό ζήτημα και αποτελεί πλέον σημείο τριβής σε πολιτικές και κομματικές αντιπαραθέσεις.

Η ΚΟΠ θεωρεί προσβλητικές και απαράδεκτες τις αιχμές που αφήνονται από διάφορους πολιτικούς κύκλους σε βάρος της Ομοσπονδίας με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα. Η ΚΟΠ δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές, την στιγμή μάλιστα που έχει κληθεί να αναλάβει την εφαρμογή ενός μέτρου κατά της Βίας στα Γήπεδα, που προβλέπει μια σημαντική δαπάνη και το οποίο προφανώς δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει ο οποιοσδήποτε άλλος θεσμός.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, σε απογευματινή συνέδρια της, εξέτασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε σχέση με την Κάρτα Φιλάθλου. Το σώμα αποφάσισε πως, υπό τα σημερινά δεδομένα, δεν επιθυμεί να αναλάβει την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου. Η ΚΟΠ δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε πολιτικές συγκρούσεις και αλλά κομματικά συμφέροντα.

Ταυτόχρονα, εκφράζει την ετοιμότητά της να εμπλακεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια για δημιουργία κλίματος συνεργασίας και συναντίληψης με στόχο πάντα την στήριξη του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, εντός και εκτός Κύπρου.

Η ΚΟΠ καλεί τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για εφαρμογή των διατάξεων του νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

 

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa