ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΑντώνης Ζυμαράς: "Στόχος το νταμπλ"

Αντώνης Ζυμαράς: “Στόχος το νταμπλ”

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Αντώνη Ζυμαρά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας,
Αρχίζουν αύριο (25/09, 20:15) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την εκτός έδρας αναμέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας.
Ο πρόεδρος του Τμήματος Φούτσαλ, Αντώνης Ζυμαράς, επεσήμανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, αναφορικά με τους στόχους της ομάδας μας: «Έχουμε θέσει ως στόχο το νταμπλ. Μετά την περσινή σεζόν κρίθηκε ότι το Τμήμα Φούτσαλ χρειαζόταν σημαντικές αλλαγές, κυρίως στο έμψυχό του δυναμικό. Έχουμε ενισχυθεί σε όλους τους τομείς και πλέον η ομάδα μας λειτουργεί ακόμη καλύτερα σε σχέση με πέρσι».
Ακολούθως, ο κ. Ζυμαράς σημείωσε τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στο Τμήμα Φούτσαλ:
«Έχουν γίνει προσθήκες στο τεχνικό μας επιτελείο, οι οποίες το ενίσχυσαν σημαντικά, ενώ σε συνεργασία με την προπονητική μας ομάδα προχωρήσαμε σε προσθαφαιρέσεις και δημιουργήσαμε ένα ρόστερ «γεμάτο» και ποιοτικό, που συνδυάζει εμπειρία και νεανικότητα. Αυτό είχε κριθεί ως αναγκαίο, ούτως ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το νταμπλ. Το άρτια στελεχωμένο τεχνικό μας επιτελείο, το ρόστερ που έχουμε δημιουργήσει, αλλά και η σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που κάνουμε, μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Επίσης, ο κ. Ζυμαράς διαβεβαίωσε ότι όλοι στο Τμήμα Φούτσαλ θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, για να βελτιωθούν στο ανώτατο επίπεδο: «Ξέρουμε πολύ καλά τι χρειάζεται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ξέρουμε ποιά είναι η συνταγή. Να είναι όλοι βέβαιοι, πως όσα εξαρτούνται από εμάς, θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στο ανώτατο επίπεδο».
Ο πρόεδρος του Τμήματος Φούτσαλ, σχολίασε και τον αυριανό αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν. Παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο, σε μία δύσκολη έδρα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, ούτως ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη φετινή σεζόν».
Κλείνοντας, ο κ. Ζυμαράς επεσήμανε τη σημαντικότητα του να είναι η ομάδα φούτσαλ οικονομικά δυνατή, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, κάτι που κάνουμε τα τελευταία έξι χρόνια. Αυτό σημαίνει πως το Τμήμα Φούτσαλ θα πρέπει να είναι οικονομικά δυνατό, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θέλουμε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε, τόσο στο γήπεδο όσο και στο οικονομικό κομμάτι, ούτως ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε φέτος χαρές, επιτυχίες και τίτλους».
Autoremarketing

Bet on Alfa