ΑρχικήDaily NewsΑποστολή νίκης!

Αποστολή νίκης!

Με ξεκάθαρο στόχο μεταβαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι 3 βαθμοί είναι αναγκαίοι περισσότερο από ποτέ. Αφ’ ενός γιατί απέναντι μας υπάρχει μια ομάδα πρωτάρα στην κατηγορία, αφ’ εταίρου γιατί χρειάζεται άμεσα να ανακοπεί το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, πριν πάρει μη διαχειρίσιμες διαστάσεις. Ανέκαθεν η διαχείριση αρνητικών αποτελεσμάτων αποτελούσε ένα τεράστιο ζήτημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η νίκη θα λειτουργήσει ευεργετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Bet on Alfa

Η επιστροφή του Στεπάνοφ στην 11άδα (αφού ο αγώνας είναι εξ’ αναβολής) μάλλον θα λειτουργήσει θετικά στην επαναφορά του 4-3-3. Ο Σέρβος μαζί με τον Ακουισταπάσε θα είναι στο κέντρο της άμυνας, μπροστά από τον Μορέιρα, με τον Λομπιανίτζε δεξιά και τον Σκαραμοτσίνο αριστερά. Την 3αδα του κέντρου θα απαρτίζουν οι γνωστοί Ρόντρι, Μαργκασα και Νούνο Ασίς, παρόλο που ο Σερτζίνο είναι έτοιμος. Ένα ζήτημα που πρέπει πάντως να απασχολήσει τον Καΐάφα, είναι το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος μέσος με σωματότυπο τέτοιο που να επιτρέπει την δύναμη στο παιχνίδι και την διεκδίκηση στις εναέριες αναμετρήσεις. Την τριπλέτα της επίθεσης την ξέρουμε κατά τα 2/3. Ποτέ (που έχει γενέθλια, ‘κλείνει’ σήμερα τα 30) και Ράμος είναι οι δύο σίγουροι. Τώρα αν ο Καϊάφας δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Φοφανά (που ήταν ‘απών’ από τα 2 τελευταία παιχνίδια), η θα επιλέξει κάποιον άλλο (πχ. Ρούμπιο) είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε πριν την έναρξη του αγώνα.

Πάντως ο Αντρες Κιρμ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, άρα μην περιμένετε ούτε σήμερα το ντεμπούτο του. Ο λόγος ότι δεν ήταν εγγεγραμμένος στους καταλόγους της ΚΟΠ  κατά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Διαιτητής ο Μάριος Νικολάου. Ο αγώνας ξεκινά στις 7 και θα είναι τηλεοπτικός από την CYTAVISION.

Autoremarketing

Bet on Alfa