ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤέτοιες νίκες είναι σημαντικές!!!

Τέτοιες νίκες είναι σημαντικές!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα όμως στο τέλος με ένα πανέμορφο τέρμα του Μίκαελ Ποτέ κατάφερε να κλέψει στην πραγματικότητα το τρίποντο.

Bet on Alfa

Ένα τρίποντο πάνω στο οποίο μπορεί να χτίσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε κακές εμφανίσεις. Ας αφήσουμε λοιπόν της μεμψιμοιρίες και ας κοιτάξουμε το μέλλον.

Από τον περασμένο Μάϊο  όταν η ομάδα ξεκινούσε τον προγραμματισμό της γνωρίζαμε ότι ο δρόμος που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε θα ήταν δύσβατος. Τίποτα από τα  τότε δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Κώστας Καϊάφας και οι ποδοσφαιριστές του είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά.

Χρειάζεται βελτίωση; Αλίμονο. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που είδαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια το απέδειξε άλλωστε στα Ευρωπαϊκά  παιχνίδια.

Χρειάζεται όμως και υπομονή. Χρειάζεται στήριξη και πάνω από όλα εμπιστοσύνη. Το αυτομαστίγωμα  και η απογοήτευση δεν βοηθά σε τίποτα!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa