ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίτε έτσι, είτε αλλιώς, η Ομόνοια είναι στην τρίτη...

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Ομόνοια είναι στην τρίτη θέση

Ναι, ακόμη να παίξει την μπάλα που όλοι προσδοκούν ή αν θέλετε δεν έβγαλε στο πρωτάθλημα την εικόνα της Ευρώπης, όμως, είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Ομόνοια είναι στην τρίτη θέση με την συμπλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών. Αναγράφεται τέταρτη λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων για την ΑΕΛ. Επτά βαθμούς η Ομόνοια, επτά η ΑΕΛ, επτά και η Νέα Σαλαμίνα. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Bet on Alfa

Σημασία έχει απ’ εδώ και στο εξής η ομάδα του Καϊάφα να ανεβάσει την απόδοσή της και να συνδυάσει καλές εμφανίσεις με νικηφόρα αποτελέσματα. Οι άλλες ομάδες, δηλαδή, βγάζουν… φωτιές; Γιατί μόνο με την Ομόνοια να γίνεται τόσος ντόρος και να ισοπεδώνονται τα πάντα; Υπομονή ζήτησε ο Καϊάφας και την έχει. Αναμονή, λοιπόν, για καλύτερες μέρες.

Ο Ομονοιάτης έμαθε (και καλά κάνει) να έχει απαιτήσεις, να βλέπει την ομάδα του να παίζει επιθετικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως όλα αυτά θέλουν τον χρόνο τους. “Χτίστηκε” μια νέα ομάδα το Καλοκαίρι, κάτω από νέες συνθήκες. Κριτική θα γίνεται, γιατί επιβάλλεται, όμως να είναι καλόπιστη.

Autoremarketing

Bet on Alfa