ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑπαράδεκτη φιλοξενία!!!

Απαράδεκτη φιλοξενία!!!

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας αυτού του site τονίσαμε ότι στόχος μας είναι  να είμαστε όσο πιο ήπιοι  γίνεται και να μην δημιουργούμε επιπλέον ένταση ειδικά εν βρασμό ψυχής. Τα όσα είδαν τα μάτια μας όμως σήμερα στο Δασάκι της Άχνας και η συμπεριφορά των ανθρώπων του Εθνικού δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή.

Bet on Alfa

Πέραν τα όσα κατάγγειλε ο προπονητής της ομάδας μας στην διάσκεψη τύπου έγιναν κι άλλα τραγελαφικά πίσω από τις κάμερες τα οποία προσβάλλουν τόσο τον Εθνικό ως Σωματείο  όσο και τους ανθρώπους του.

Το να μην παρέχεις σκόπιμα διευκολύνσεις   (οι οποίες παρέχονται από όλα τα γήπεδα) σε οπαδικά sites της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να κάνουν την δουλειά τους και να μεταφέρουν στον κόσμο της ομάδας τι συμβαίνει στο γήπεδο είναι απαράδεκτο. Η συμπεριφορά των ανθρώπων του Εθνικού ήταν προκλητική. Ούτε καν φύλλο αγώνος δεν έδωσαν  στους εκπροσώπους τύπου, ούτε καν πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είχαμε για να κάνουμε απλά την δουλειά μας.

Οι άνθρωποι της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας μετέφεραν ότι την ίδια αντιμετώπιση είχαν και αυτοί από τους ανθρώπους του Εθνικού. Είναι πραγματικά κρίμα να συμβαίνουν αυτά εν έτη 2014 από μια ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια ανακυρήσσεται ως η “ομάδα ήθους”. Ας προβληματιστούν αυτοί που τους ανακυρήσσουν….

Autoremarketing

Bet on Alfa