ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑξίζει τελικά να ασχολείται κανείς με το Κυπριακό ποδόσφαιρο;

Αξίζει τελικά να ασχολείται κανείς με το Κυπριακό ποδόσφαιρο;

Άρχισαν να αδειάζουν τα γήπεδα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Αλήθεια ποιος θα έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιζόταν με την Άχνα στο Δασάκι και θα είχε στο πλευρό της καμια 400 φίλους της και δεν θα τον έβγαζαν τρελλό;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η κάρτα φιλάθλου είναι ο κύριος λόγος που ο φίλαθλος κόσμος αποστρέφεται των γηπέδων. Δεν διαφωνούμε καθόλου. Όμως ειδικά για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα τολμήσουμε να πούμε ότι ίσως η κάρτα φιλάθλου να είναι η αφορμή.

Δυστυχώς η ευτυχώς ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπούχτησε όλα αυτά τα χρόνια να είναι το θύμα ενός βρώμικου πολέμου.

Γιατί να πάει στο γήπεδο ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Για να δει έναν Ψευδιώτη, έναν Παναγιώτου, έναν Παναγή να στερούν από την ομάδα του πεντακάθαρα πέναλτι;

Για να δει να τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του και να παίζουν με την υπομονή και τα νεύρα του;

Διαβάσαμε με απορία τις χθεσινές  δηλώσεις του κύριου Κίκη Φιλίππου. Ναι με απορία…γιατί ο κύριος Φιλίππου και κάθε κύριος Φιλίππου θυμήθηκε να αντιδράσει όταν είδε να θίγονται τα δικά του οικονομικά συμφέροντα.

Κανένας σεβασμός προς αυτό τον κόσμο, προς αυτή την ομάδα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ και όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο κύριος αιμοδότης του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο κύριος Φιλίππου πριν κάνει τις εισηγήσεις του προς την ΚΟΠ για το πως θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα θα ήταν καλά να δει σε REPLAY τόσο το χθεσινό παιχνίδι όσο και το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Νέα Σαλαμίνα που έγινε πριν από δύο εβδομάδες.

Και όταν θα λύσει μόνος του το ερώτημα αν τελικά αξίζει τον κόπο ο κόσμος (τουλάχιστον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) να ασχολείται  με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο ίσως καταφέρει να λύσει και το ερώτημα για το πως θα φέρει αυτό τον κόσμο πίσω στα γήπεδα!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa