ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει τον δρόμο...

Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει τον δρόμο της

Η Ομόνοια περνά περίοδο κάμψης. Παίκτες – κλειδιά δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους. Αρκετοί ήρθαν αργοπορημένα στην ομάδα, έγινε αγώνας δρόμου να ετοιμαστούν για τα ευρωπαϊκά ματς και τώρα παρουσιάζουν σημάδια ντεφορμαρίσματος. Σταδιακά και με σωστή διαχείριση θα επανέλθουν πάλι στα γνωστά επίπεδα. Οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που βγάζουν τις τελευταίες εβδομάδες και είναι θέμα χρόνου. Αυτό διαβεβαιώνει και ο προπονητής στην διοίκηση.

Bet on Alfa

Όπως και να έχει, η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της. Εφόσον ξεπεράσει αυτή την περίοδο που παρατηρείται αυτή η εικόνα με τις λιγότερες απώλειες, τότε μετά την διακοπή, αφού γίνει σωστό πρόγραμμα προπονήσεων, οι παίκτες θα επανέλθουν και θα οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες.

Είναι σημαντικό στα δύσκολα να υπάρχει ενότητα. Όχι με την πρώτη ευκαιρία να αρχίσει ο ένας να κατηγορά τον άλλο. Οι πισώπλατες μαχαιριές είναι ότι χειρότερο. Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, η διοίκηση δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, τον πιστεύει και αναμένει άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας. Ας πιστωθεί η ομάδα και με υπομονή να την στηρίξουμε προσδοκώντας τα καλύτερα στο μέλλον.

Autoremarketing

Bet on Alfa