Ο Νεόφυτος Λάρκου προπονητής της Νέας Σαλαμίνας ξεσπάθωσε κατά της διαιτησίας στην δημιογραφική διάσκεψη μετά την χθεσινή ισοπαλία με τη Δόξα.
Διαβάστε τις δηλώσεις του:
Σήμερα έχω βγάλει ένα συμπέρασμα. Η ομάδα μας το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να παλέψει να μείνει στην κατηγορία. Δεν έχει καμία σημασία πόσο καλά παίζουμε, υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχουμε. Τι θα πω αύριο στους παίκτες μου; Θα τους πω αυτό είναι το ποδόσφαιρο; Θα ήταν ψέμα. Ευχαριστώ».
Υ.Γ Νεόφυτε ξέρεις από πρώτο χέρι τι θα πει αδικία. Θυμάσε τι γινόταν τα δύο χρόνια όταν ήσουν προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πέραν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η Νέα Σαλαμίνα είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο κάποιων όμως δεν θα σου κρύψουμε ότι περιμέναμε στο μεταξύ μας παιχνίδι να κάνεις μια αναφορά για την άδικη αποβολή του Στεπάνοφ.
Το περιμέναμε γιατί γνωρίζουμε ότι είσαι έντιμος άνθρωπος και το ότι δεν το έκανες ήταν ένα μεγάλο φάουλ. Με όλη την εκτίμηση !!!!






