ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤρεις οι αναντικατάστατοι, ένας σε κάθε γραμμή

Τρεις οι αναντικατάστατοι, ένας σε κάθε γραμμή

Με την συμπλήρωση πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είναι αναντικατάστατοι, συμπληρώνοντας 450 λεπτά (5Χ90). Μάλιστα, πρόκειται για ένα σε κάθε γραμμή. Στην άμυνα ο Ακουισταπάτσε, στην μεσαία γραμμή ο Ρόδρι και στην επίθεση ο Ποτέ. Είναι ξεκάθαρο πως, από αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές αρχίζει η ενδεκάδα.

Bet on Alfa

Ο Κώστας Καϊάφας, αφού πειραματίστηκε αρκετά, έχοντας και περιορισμένες επιλογές, απ’ εδώ και στο εξής θα σταθεροποιήσει το σχήμα του, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα. Πήραν την ευκαιρία τους όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές, οπόταν είναι σε θέση να γνωρίζει τι μπορεί να δώσει ο καθένας τους και σε ποιους θα στηριχθεί.

Ο Ακουισταπάτσε δεν είναι ο κορυφαίος αμυντικός, όμως δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και ως Γερμανός είναι πειθαρχημένος στο παχινίδι του. Σαφώς και μπορεί να δώσει περισσότερα στο μέλλον. Ο Ρόδρι, που ήρθε ως μια λύση για την μεσαία γραμμή, αποτελεί την βασική επιλογή. Είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, όμως ότι έχει το δίνει. Θέλει δουλειά στην μεταβίβαση της μπάλας.

Ο Ποτέ έδειξε πως είναι καλός επιθετικός, κάτι που μαρτυρούν τα τέσσερα γκολ σε πέντε ματς, ενώ αν έχει περισσότερα στηρίγματα και να τροφοδοτείται σωστά, είναι ικανός στην αντίπαλη περιοχή και έχει το εύκολο γκολ.

Autoremarketing

Bet on Alfa