ΑρχικήUncategorizedΣτόχος μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει...

Στόχος μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ…

Οι εξελίξεις στο Σωματείο μας τρέχουν καθημερινά με το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα να παραμένει ως ο μεγαλύτερος βραχνάς που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Αγωνιστικά, την εξαιρετική παρουσία της ομάδας μας στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια επισκίασε ο άδικος τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός αλλά και η όχι τόσο ελκυστική παρουσία της ομάδας μας στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα αυτού ο μέχρι σήμερα απολογισμός συγκομιδής βαθμών να μην είναι ο αναμενόμενος.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο και τους οργανωμένους οπαδούς  της ομάδας μας. Μια κόντρα που αναπόφευκτα έφερε την διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το OMONOIA24.COM όλο αυτό το διάστημα προσπάθησε να κρατήσει τον κόσμο της ομάδας μας ενήμερο και σε συνεχή εγρήγορση  για τις εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Όπως γράφουμε στη πρώτη σελίδα του OMONOIA24.COM:

“Το ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM δημιουργήθηκε με στόχο να προβληματίσει, να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και να ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η δέσμευση μας είναι να παρέχουμε σοβαρή, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Οι ειδήσεις που θα διαβάζετε εδώ θα είναι τεκμηριωμένες, η κριτική καλόπιστη και στοιχειοθετημένη, οι αναλύσεις σοβαρές και αξιόπιστες με στόχο να υποβοηθήσουμε και να στηρίξουμε το σωματείο μας.”

Το πιο πάνω απόσπασμα αποτελεί και την αποστολή της ιστοσελίδας μας. Ήταν το πρώτο πράγμα που γράφτηκε όταν παίρναμε την απόφαση για την δημιουργία της. Τρεις μήνες μετά δεν αναιρούμε ούτε ένα ιώτα από αυτό.

Στόχος μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ η υποβολή  πολιτικής ή αποφάσεων που θα λαμβάνει  το Σωματείο μας. Γι’ αυτό υπάρχει εκλελεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξέλεξαν τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Γ.Σ της 28ης Φεβρουαρίου 2014Οποιεσδήποτε προτάσεις γίνονται  μέσω των άρθρων και των ρεπορτάζ μας είναι μόνο για να μεταφέρουμε κάποιες απόψεις προς προβληματισμό και συζήτηση.

Στόχος μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τo να καθορίζουμε μέσω των αναλύσεων μας  ζητήματα που αφορούν την τεχνική ηγεσία Γι’ αυτό υπάρχει προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ  τον οποίο στηρίζουμε  και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε. Όποιαδηποτε κριτική έγινε ή θα γίνει στο μέλλον είναι αυτονόητο ότι είναι καλοπροαίρετη, γίνεται με το μάτι του απλού φιλάθλου, και είναι αναγκαία διότι βοηθά και τους κρινόμενους να δουν και την άλλη οπτική των πραγμάτων. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Η έκφραση κριτικής άποψης δεν σημαίνει και αμφισβήτηση. Ούτε πρέπει να δαιμονοποιηθεί η έκφραση αντίθεσης άποψης ή κριτικής ή να θεωρείται ύποσκαψη ή ότι αυτοί που επικρίνουν έχουν αλλότρια κίνιτρα.

Στόχος μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το να κατακρίνουμε κακόπιστα αποφάσεις των οργανωμένων συνόλων  του Σωματείου μας. Όλα τα οργανωμένα σύνολα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν εκλελεγμένα Δ.Σ και οι αποφάσεις τους παίρνονται κατά πλειοψηφία, έτσι λοιπόν πρέπει να τυγχάνουν και σεβασμό από όλους. Ο κάθε ένας όμως έχει το δικαίωμα να κρίνει και να επικρίνει καλόπιστα και τεκμηριωμένα τις αποφάσεις οποιουδήποτε. Οποιεσδηποτε απόψεις μεταφέρουμε προς τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας μας είναι μόνο γιατί θέλουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενωμένο.

Γιατί αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται μόνο ενότητα για να καταφέρει να βγει αλώβητη από αυτή την δύσκολη δοκιμασία που περνά. Χρειάζεται ενότητα σε επίπεδο διοικητικό, τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών, οργανωμένων, οπαδών και γενικά όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Παράλληλα χρειάζεται ενότητα για να αντιμετωπίσει τους αιώνιους πολέμιους της γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σωματείο μας είναι μέρος ενός συστήματος και ταξιδεύει στις ράγες μίας σιδηρογραμμής που δεν έχουμε καθορίσει εμείς.

Προς αυτή την κατεύθυνση το OMONOIA24.COM θα συνεχίσει να ενημερώνει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το τι γίνεται στην ΚΟΠ, στην διαιτησία, στα τηλεοπτικά, στη διαπλοκή πολιτικής και ποδοσφαίρου, στα οικονομικά συμφέροντα των παραγόντων, αλλά και στο πως συμπεριφέρονται οι βασικοί αντίπαλοι μας.

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24.COM θα συνεχίσει να κινείται σε αυτές της κατευθυντήριες γραμμές.

Η μόνη μας έγνοια είναι να συνεισφέρουμε κι εμείς στο να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή, κτισμένη σε υγιείς βάσης για την οποία θα είναι όλοι περήφανοι.

Καλό μήνα λοιπόν σε όλους κι είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά θα συμβάλει επόμενο διάστημα έτσι ώστε να έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες για την ομάδα μας και το Σωματείο μας γενικότερα!

Autoremarketing

Bet on Alfa