ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘεράποντος: "Με σκληρή δουλειά όλα θα βρουν τον δρόμο...

Θεράποντος: “Με σκληρή δουλειά όλα θα βρουν τον δρόμο τους”

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο Παναγιώτης Θεράποντος στην ιστοσελίδα www.offsidenews.com.cy μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σας παρουσιάζουμε πλήρως την συνέντευξη που μίλησε για την καινούργια του ομάδα.

Bet on Alfa

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη σεζόν: «Το άσχημα ξεκίνημα της ομάδας οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε μια νεανική ομάδα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι άπαντες διψούμε για να έχουμε μια καλή σεζόν και να κτίσουμε ένα δυνατό σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Μπορεί υστερούμε σε εμπειρία αλλά με σκληρή δουλειά πιστεύω πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να έχω μια καλή παρουσία σε όσα παιχνίδια μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και μέσω της προσωπικής μου απόδοσης και της ομάδας μου να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Επίσης, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Ε.Ν. Παρεκκλησιάς: «Στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα πληρώσαμε τα ατομικά μας λάθη αφού παρά το γεγονός ότι μπήκαμε δυνατά και προηγηθήκαμε στο σκορ, η εμπειρία της αντίπαλης ομάδας φάνηκε στη συνέχεια. Πλέον, στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν. Παρεκκλησιάς, πρέπει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει τόσο ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά!»

ΠΗΓΗ www.offsidenews.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa