ΑρχικήDaily NewsΦταίει ο Χατζηπετρής..

Φταίει ο Χατζηπετρής..

Διαβάσαμε με ιδιαίτερα ενδιαφέρον την χτεσινή ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών και επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Bet on Alfa

1. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ (σημ. συν. η τοποθέτηση κροτίδας). Το τονίζουμε εμφαντικά, γιατί όπως πάμε θα μας γράψουν ότι υποθάλπουμε (τα ΜΜΕ εννοώ) εγκληματίες… Πρέπει όμως να καταλάβει ο κάθε οπαδός, ότι με τον τρόπο αυτό βγαίνουν ((σημ. συν. οι διαιτητές) από το ειδώλιο του κατηγορουμένου και το παίζουν και οι αδικημένοι της ιστορίας, κερδίζοντας και την συμπάθεια της κοινής γνώμης.

2. Καμία διάθεση αυτοκριτικής. Αντίθετα δηλώνουν ξεκάθαρα ότι τέτοιες ενέργειες ‘Δεν μας εκφοβίζουν αλλά μας ενδυναμώνουν…’.

3. Καμία διάθεση βελτίωσης. Λόγια του αέρα ως συνήθως.

4. Δεν αντιλαμβάνονται οι διαιτητές ότι οι δικές τους παρεμβάσεις καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποδοσφαιρική πραγματικότητα στην Κύπρο; Δεν ξέρει όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη τι έγινε στις εκλογές τους; Ποιοι παρέμβηκαν και υπέρ ποιών; Την ίδια στιγμή που καταδικάζουν την επίθεση στον Λεόντιο Τράττο (αλήθεια πόσο θέατρο), γιατί δεν μας λένε ποιοι μηχανισμοί κινητοποιήθηκαν για να τον εκθρονίσουν από την προεδρία του Συνδέσμου τους;

Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. Παίρνουμε ένα γεγονός. Το μεγεθύνουμε και του δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από τις πραγματικές, στιγματίζουμε και μια ομάδα επειδή έτσι μας αρέσει (ως αστυνομικοί ρεπόρτερ) και πάμε παρακάτω…

ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ‘Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ….

Όταν αποκαλυφθεί όμως κάποτε το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ στην Κύπρο, θα τρέχουν να κρυφτούν…

Κατά τα άλλα και προς το παρόν για όλα φταίμε εμείς και ο Χατζηπετρής!

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου:

 

Autoremarketing

Bet on Alfa