ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα για δοκιμαστικά ο Ρασίντ...

Στην Μακάμπι Πέταχ Τίκβα για δοκιμαστικά ο Ρασίντ Αλαμπί

Tου Γιάννου Ιωάννου (http://oparatiritis.com.cy/)

Bet on Alfa

Ο πρώην αμυντικός της ομάδα μας Ρασίντ Αλαμπί, μετέβη στο Ισραήλ για να περάσει από δοκιμαστικά στη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, μετά από κάλεσμα του γνωστού σε όλους μας προπονητή, Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος την περίοδο 2012-2013, κοούτσαρε με επιτυχία την ΑΕΚ Λάρνακας.

Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε έκπληξη στη γειτονική χώρα, αφού η Μακάμπι δεν έχει κενές θέσεις για ξένους παίκτες στο ρόστερ της, όμως ο Σιμόν παρουσιάζεται προβληματισμένος από την απόδοση κάποιων παικτών και έστειλε το μήνυμα πως είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές, εάν δεν διαπιστώσει βελτίωση.

Ουσιαστικά, έστειλε το μήνυμα πως κανείς παίκτης δεν πρέπει να θεωρεί σίγουρη τη θέση του στην ομάδα, όχι μόνο στην ενδεκάδα, αλλά και στο ρόστερ…

Πάντως, με τόσα χρόνια θητείας στην Ομόνοια, έστω με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν βρέθηκε μία ομάδα στο νησί μας να εμπιστευτεί το Νιγηριανό αμυντικό, ο οποίος, είχε και κάποιες προτάσεις από Ελλάδα, αλλά καμία δεν προχώρησε.

Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος», να άκουγε κατά καιρούς τα… μύρια όσα από την «πράσινη» εξέδρα, ακόμα και για το παραμικρό σφάλμα του, όμως δεν είναι και τόσο… «άμπαλος» όσο θέλουν να τον παρουσιάζουν κάποιοι, ούτε φυσικά και αμυντικός «ογκόλιθος»! Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Άλλωστε, (και) ο γράφων, δεν θεωρεί πως ο Αλαμπί είναι ο παίκτης που μπορούσε/μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Προφανώς όμως για να τον καλέσει ο Μπεν Σιμόν, κάτι παραπάνω θα ξέρει από μπάλα, από όλους εμάς τους «Μουρίνιο των κερκίδων»…

Autoremarketing

Bet on Alfa