ΑρχικήDaily NewsΤα συμπεράσματα μιας σπουδαίας νίκης..

Τα συμπεράσματα μιας σπουδαίας νίκης..

Όταν από το 15′ έχεις αριθμητικό μειονέκτημα, μένοντας με δέκα ποδοσφαιριστές..

Bet on Alfa

Όταν έχεις απέναντι σου ένα καλό αντίπαλο, που έχει την ίδια βαθμολογική θέση μαζί σου και στόχο την είσοδο στην εξάδα.

Όταν προέρχεσαι από μέτριες εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα.

Όταν παίκτες κλειδιά απουσιάζουν (Ράμος, Στεπάνοφ, Ρόντρι).

ΤΟΤΕ Η ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΒΑΘΜΟΙ,

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έθελξε με την απόδοση της, Όμως σε τέτοια παιχνίδια, όταν μένεις τόσο νωρίς με δέκα, το να παίρνεις το τρίποντο είναι κατόρθωμα. Το να καταφέρεις με αριθμητικό μειονέκτημα να πάρεις ένα παιχνίδι σκοράροντας 2 φορές, η δεύτερη μάλιστα στο 80′ δείχνει πολλά πράγματα.

Από εκεί και πέρα τα περισσότερα λέχθηκαν ή γράφτηκαν κατά κόρον. Με τέσσερις πίσω στην άμυνα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι συμπαγής. Φτάνει να περιορίσει και τα ατομικά λάθη, τα οποία επέφεραν την αποβολή του Μορέιρα και το γκολ του Ερμή.

Ο Νούνο Ασίς στα 37 του παραμένει ότι πιο ποιοτικό έχει αυτή η ομάδα. Αγωνιζόμενος ως ‘οκτάρι’ βασικά το Σάββατο (σε ένα ρόλο δίπλα στον Σερτζίνιο και όχι πίσω από τον Ποτέ), και παρόλο που η ομάδα έπαιξε για 80 λεπτά με 2 μέσους μόνο, έδωσε απίστευτες δυνάμεις και κοντρόλαρε τον ρυθμό της ομάδας, προσπαθώντας να τρυπήσει συχνά την άμυνα του Ερμή με διεισδύσεις.

Ο Ποτέ στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε, έβαλε το γκολάκι του. Και το έκανε ξανά να φαίνεται εύκολο. Αυτή είναι η αξία ενός επιθετικού κλάσης.

Ο Φοφανά μετά από καιρό έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ήταν ουσιαστικός και κτύπησε την κατάλληλη στιγμή δίνοντας το τρίποντο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Σερτζίνιο έκανε πολλή και βρώμικη δουλεία. Έδωσε και ‘έφαγε’ ξύλο και γενικά έδειξε ότι είναι παίκτης με δύναμη και τσαμπουκά, χαρακτηριστικά που απουσίαζαν σε προηγούμενους αγώνες. Και σίγουρα μπορεί και πολύ περισσότερα.

Τέλος ο Άλεξ Ρούμπιο, έκανε όλα αυτά που απαιτούνται από ένα ποδοσφαιριστή που μπαίνει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, έβαλε το μισό γκολ στην φάση του 2-1, κέρδισε την αποβολή του Τσίνα. Γενικά με την ταχύτητα του ο Ρούμπιο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Φτάνει να παραμείνει συγκεντρωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Και κάτι για τον προπονητή μας. Διάβασε σωστά το παιχνίδι, το έλεγξε μετά το 15′ έστω και με δέκα ποδοσφαιριστές περνώντας τον Γκρικαλασβίλι στην αριστερή πτέρυγα (και θυσιάζοντας τον Κιρμ ως αλλαγή), ενώ τόλμησε να κτυπήσει τον αγώνα με την είσοδο του Ρούμπιο, αφού είδε ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει το τρίποντο.  Δικαιωματικά του ανήκει σημαντικό μερίδιο από την προχτεσινή επιτυχία της ομάδας μας.

Η συνέχεια παραμένει δύσκολη. Ωστόσο η νίκη αυτή, μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε την διακοπή για να δουλέψουμε περισσότερο και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια. Μια συνέχεια με μπόλικο σασπένς αφού στα επόμενα πέντε παιχνίδια έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΠΟΕΛ. Προς το παρόν όμως και μετά την ανάπαυλα για την Εθνική, προέχει η επιστροφή στο Μακάριο για τον αγώνα με την Δόξα.

Στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο ο δρόμος είναι μακρύς. Σίγουρα δεν μπορείς να επαναπαυτείς μετά από μια νίκη. Από την άλλη όμως είναι κρίμα και άδικο να μην εκμεταλλευτούμε τα πολλά θετικά στοιχεία που μας πρόσφερε η συγκεκριμένη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa