ΑρχικήDaily NewsΚάλεσμα από την ΘΥΡΑ 9 για ανθρωπιστική βοήθεια!!!

Κάλεσμα από την ΘΥΡΑ 9 για ανθρωπιστική βοήθεια!!!

Η ΘΥΡΑ 9 μέσω του λογαριασμού της στο Facebook κάνει έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια στους 350 πρόσφυγες που εγκατέλειψαν την χώρα τους για μια καλύτερη ζωή:

Bet on Alfa

“Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τα ποδοσφαιρικά θα ασχοληθούμε με τους κολασμένους της γης που η μοίρα τους έφερε να βρεθούν στα κολαστήρια του κυπριακού κράτους, τους 350 πρόσφυγες που έσπειραν την ταραχή στον βολεμένο λαό της νήσου μας. 

Έτσι λοιπόν και εμείς πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά μας δεν μπορούμε να μην ευαισθητοποιηθούμε από το δράμα που περνούν αυτοί οι άνθρωποι. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με μέλη του Ερυθρού Σταυρού ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν στον χώρο κράτησης τους και σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια της οργανωμένης μας κερκίδας για συλλογή των παρακάτω ειδών.

Ρούχα γυναικεία-αντρικά-παιδικά

Τσάντες-βαλίτσες

Παπούτσια αντρικά

Αντηλιακά-κρεμά προσώπου

Shampoo & shower gel

Σκόνη πλυσίματος για ρούχα

Σοκολάτες κρουασάν τσίπς (για τα παιδία που βρίσκονται στον χώρο)

Η συλλογή θα γίνετε καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ στο κεντρικό μας Fan Club θα αρχίσει από σήμερα (Τρίτη) και θα τελειώσει την ερχόμενη Κυριακή.

Ας βοηθήσουμε όλοι να πετύχει αυτή η προσπάθεια για να γίνει όλο το λιγότερο πιο οδυνηρή η κράτηση αυτών των ανθρώπων. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας ας έχουμε τους χιλιάδες πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά από την τουρκική εισβολή του 1974 κυνηγημένοι και φοβισμένοι από τον ίδιο φόβο που ανάγκασε του πρόσφυγες από την Συρία να αφήσουν την χώρα και τα σπίτια τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9″

Autoremarketing

Bet on Alfa