Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤώρα θα μου πείτε ποιος μας γ@μεί...

Τώρα θα μου πείτε ποιος μας γ@μεί…

Καλό το άππωμα των τελευταίων ημερών με την Εθνική Κύπρου, τα φιλμάκια, τις προσφορές και τα λοιπά, αλλά καλά κάνουμε να μην ξεχνούμε την κοροϊδία, υποκρισία και μεροληψία που βασιλεύει στο ποδοσφαιρικό μας μικρόκοσμο.

Bet on Alfa

Παντελής έλλειψη διαφάνειας και άνιση μεταχείριση των ομάδων.

Και εξηγούμαστε:

Όταν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ διαμαρτύρονταν με πορεία έξω από την ΚΟΠ για τον επικείμενο αποκεφαλισμό του Μπάγιεβιτζ , ότι δήθεν δεν είχε UEFA PRO, η ΚΟΠ άλλαξε αν μία νυκτί το Κανονισμό και πρόσθεσε πρόνοια ότι όποιος διαμαρτύρεται ή βρίζει ή απειλεί την ΚΟΠ ή αξιωματούχους της θα κινδυνεύει το σωματείο με τιμωρία. Ακολούθησαν τα 7 κεκλεισμένων για βρισιές και συνθήματα και τον Τσε Γκεβάρα που αποτελείωσαν οικονομικά το σωματείο.

Όταν οι φίλαθλοι του Αποέλ διαμαρτυρήθηκαν το περασμένο Μαίο και έκαναν πορεία προς την ΚΟΠ, με προτροπή του επίσημου Αποέλ παρακαλώ, και καθύβριζαν τον προέδρο της ΚΟΠ έγινε κάτι; Δεν έσκασε μύτη. Δεν είπε κανένας τίποτε. Δεν συνεδρίασε έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή για να ανακοινώσει μέτρα, δεν άλλαξε κανένας κανονισμός ούτε καταγγέλθηκε κανένας. poreia pros ta grafeia kop1 Όταν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ , όπως η Θύρα 9, εξέδιδαν καυστικές ανακοινώσεις κατά της ΚΟΠ, η ΚΟΠ έστελνε επιστολές στο σωματείο ζητώντας να τις καταδικάσει αλλιώς θα επέβαλλε τιμωρία. Όταν το επίσημο σωματείο αρνείτο να κάνει κάτι τέτοιο επιβαλλόταν τιμωρία στο σωματείο! Διότι λέει με την άρνηση καταδίκης είναι ωσάν να τις υιοθετούσες!

Όταν το επίσημο Αποέλ απέσυρε τους ποδοσφαιριστές του πέρσι το Μαίο από την αποστολή της Εθνικής Κύπρου – γεγονός πρωτάκουστο- που προκάλεσε και ανακοίνωση της ΚΟΠ ότι οι παίχτες έφυγαν από την Ιαπωνία χωρίς άδεια δεν κουνήθηκε φύλλο!

Που ξανάγινε να συμμετέχει ποδοσφαιριστής σε επίσημη αποστολή Εθνικής ομάδας , να παίρνει το καπέλο του και να φεύγει και να μην έχει καμία επίπτωση;

anakoinwsh kop1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΠ

Θυμάται κανένας ξανά στη Κύπρο μεγαλύτερο γράψιμο σωματείου προς την ΚΟΠ;

Βασικά η διοίκηση του Αποέλ είπε τότε στην ΚΟΠ στα παπάρια μας και εσείς και η Εκτελεστική σας , εμείς θέλουμε τους παίχτες μας πίσω και τους φέρνουμε με το έτσι θέλω. Δεν έφτανε αυτό ο Χάρης Λοιζίδης κάλυψε δημόσια τους παίχτες του Αποέλ που έφυγαν χωρίς άδεια λέγοντας ότι πήραν άδεια από τον ίδιο. eftynetai h dikastikh1

Προσέξτε δηλαδή, ο Κουτσοκούμνης με τον Λοιζίδη ήταν μαζί στην Ιαπωνία. Ο μεν πρόεδρος της ΚΟΠ έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι οι παίχτες του Αποέλ έφυγαν χωρίς άδεια και ο Λοιζίδης που ήταν μαζί του, είπε ότι έδωσε αυτός άδεια. Καλά αφού στο ίδιο ξενοδοχείο έμεναν. Ήταν δύσκολο να πεταχτεί ο ένας στο δωμάτιο του άλλου να συνεννοηθούν!

Θυμάστε να ζήσαμε ξανά τέτοια κοροιδία;

Να φτύνει ο ένας τον άλλο και στο τέλος να τα βρίσκουν και να μην γίνεται τίποτε;

Τότε η ΚΟΠ διέρρεε ότι θα στείλει τον Λοιζίδη στη Δικαστική.

Τον έστειλε;

Τίποτε από τα πιο πάνω δεν έγινε.

Τα έκαναν όλα , όλοι γαργάρα.

Καμία λογοδοσία.

Καμία διαφάνεια.

Και η ΚΟΠ να φτιάχνει φιλμάκια και ταινιούλες για την Εθνική…

Επειδή τώρα η Εθνική είναι βολική για όλους.

Το περασμένο Μάιο που η Εθνική έγινε ρεζίλι το σκυλιών δεν φτιάξαμε ταινιούλα με τον Πάμπο…

Κατάπιαμε την γλώσσα μας.

Και οι υπόλοιποι να παρακολουθούμε χωρίς να διαμαρτυρόμαστε.

Να φοβόμαστε να αναδείξουμε τη φαρσοκωμωδία που παίζεται σε βάρος μας.

Τουλάχιστον να μην μας παίρνουν για εντελώς μαλάκες.

Τώρα θα μου πείτε ποιος μας γ@μεί…

Autoremarketing

Bet on Alfa