ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH OMONOIA θέλει τους Γερμανούς της!!!

H OMONOIA θέλει τους Γερμανούς της!!!

Τα στατιστικά των πρώτων  έξι αγωνιστικών του πρωταθλήματος  αναδεικνύουν ότι πέραν από τον Νούνο Ασίς η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βρει τους νέους της ηγέτες. Τα ονόματα αυτών Μίκαελ Ποτέ και Γιόνας Ακουσταμπάτσε. Οι δύο τους φυγουράρουν μαζί   στην πρώτη θέση του πίνακα με τα λεπτά συμμετοχής με 540 λεπτά που ισοδυναμεί ότι δεν έχασαν λεπτό μέχρι στιγμής στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Από την μια ο Γιόνας δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη που έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Άμυνα. Ποδοσφαιριστής ψύχραιμος, πολύ καλός τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και με την μπάλα κάτω προσδίδει σιγουριά στην αμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όσο αφορά τον Μίκαελ Ποτέ τα λόγια είναι περιττά. Ο άνθρωπος δείχνει ότι έχει το γκολ και ότι σε αυτόν θα στηριχθεί σε μεγάλος βαθμό επιθετικά η φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αυτών ποδοσφαιριστών είναι ότι πριν έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζονταν σε ομάδες της Γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός των επιδόσεων τους. Ας μην ξεχνάμε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το Γερμανικό Πρωτάθλημα αποδείχθηκαν λίρα εκατόν, με πρώτο και καλύτερο τον αρχισκόρερ Ράουφμαν.

Από εκέι και πέρα ποιός μπορεί να ξεχάσει τους Μάρκο Χάμπερ, Γιούρκεν Γκράϊλιχ και Στέφαν Μπράσας!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa