ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤώρα υπάρχει ο χρόνος, προετοιμάζει το έδαφος

Τώρα υπάρχει ο χρόνος, προετοιμάζει το έδαφος

Το Καλοκαίρι, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Καϊάφας έπρεπε να “χτίσει” τη νέα Ομόνοια, σύμφωνα με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Δεν ήταν μόνο οι μετεγγραφές, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που διατηρούσαν ψηλά συμβόλαια και έπρεπε να βρεθεί τρόπος να τερματιστεί η συνεργασία τους. Ο χρόνος πίεζε και έπρεπε η ομάδα να στελεχωθεί με αξιόλογους παίκτες, αλλά με χαμηλά συμβόλαια. Άλλωστε, γι’ αυτό υπήρξε καθυστέρηση στην απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς. Ο Καϊάφας έχει όλο τον χρόνο να κάνει προεργασία για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όσο νωρίς κι αν είναι, λίγο ή πολύ φαίνεται που η ομάδα επιβάλλεται να ενισχυθεί. Όπως πληροφορούμαστε, ο Κύπριος τεχνικός άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να είναι έτοιμος να “χτυπήσει” εκεί που πρέπει. Να φέρει στην ομάδα παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας πιστεύει στην ομάδα του και παρουσιάζεται βέβαιος πως, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η εικόνα της θα είναι πολύ καλύτερη από τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Πόσω μάλλον όταν τον Ιανουάριο ενταχθούν ακόμη 2-3 καλές μονάδες. Η Ομόνοια θα είναι ανταγωνιστική και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. Στο κάτω – κάτω, οι άλλες ομάδες που έχουν θέσει στόχο το πρωτάθλημα, τι καλύτερο έχουν παρουσιάσει; Η Ομόνοια ούτε τέσσερα, ούτε πέντε γκολ δέχθηκε.

Autoremarketing

Bet on Alfa