ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠερνά ακόμη ένα σκόπελο!

Περνά ακόμη ένα σκόπελο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (http://sentragoal.philenews.com/)

Bet on Alfa

Άλλο ένα σκόπελο φαίνεται να ξεπερνά το σωματείο.

Η επίμονη προσπάθεια της διοίκησης για εξεύρεση οικονομικών πόρων, ώστε να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες είχε ενώπιόν της, αλλά και για να είναι συνεπής με τους διακανονισμούς που υπογράφηκαν στο παρελθόν, επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη, η Ομόνοια κατέθεσε χθες συμπληρωμένο τον φάκελο Κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ για τον Σεπτέμβριο. Οι πράσινοι εκφράζουν τη βεβαιότητα πως, στον φάκελο βρίσκονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα και το σωματείο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα Κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Ο σύλλογος, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα, είχε τη λύση και αυτήν τη φορά. Οι προσπάθειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καρποφόρησαν, αφού οι πόρτες τις οποίες χτύπησαν, άνοιξαν, με τις εταιρείες–χορηγούς (και όχι μόνο) να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για στήριξη, καταβάλλοντας μέρος της χορηγίας τους προς το σωματείο.

Μεγάλος «βραχνάς» για τη διοίκηση αποτέλεσε η αποζημίωση ύψους 223.000 ευρώ που έπρεπε να καταβληθεί στους Μποουθόν και Αγκίρε. Ως γνωστόν, οι δύο πρώην παίκτες των πρασίνων δικαιώθηκαν από τη ΦΙΦΑ, στην οποία προσέφυγαν και διεκδίκησαν δεδουλευμένα και μέρος του συμβολαίου τους, το οποίο τερματίστηκε πρόωρα.

Κάλεσμα στον κόσμο για οικονομική βοήθεια δεν έγινε αυτήν τη φορά, χωρίς να σημαίνει πως το πρόβλημα λύθηκε. Αντιθέτως, η διοίκηση αναμένει τη συνεχή ανταπόκριση και στήριξη από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν με διάφορους τρόπους, όπως είναι η αγορά εισιτηρίου στα εντός έδρας παιχνίδια, τα εισιτήρια διαρκείας κι ας άρχισε το πρωτάθλημα, τα προϊόντα «Ομόνοια».

Η οικονομική… δοκιμασία για το σωματείο της Ομόνοιας είναι συνεχής, καθημερινή, αφού πέρα από τα Κριτήρια της ΟΥΕΦΑ είναι και ο μηνιαίος έλεγχος της ΚΟΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa