ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣυνεχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Καλαθόσφαιρας,...

Συνεχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Τμήματος Καλαθόσφαιρας, το οποίο ενισχύεται με την απόκτηση Αμερικανών καλαθοσφαιριστών

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στις προπονήσεις συμμετέχουν κυρίως καλαθοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και ορισμένοι άλλοι οι οποίοι δοκιμάζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Στο έμψυχο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ενταχθεί και ο Κωνσταντίνος Παπακώστας, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων.
Παράλληλα η ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τέσσερις Αμερικάνους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι θα φτάσουν στην Κύπρο τις επόμενες μέρες και μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους, θα ανακοινωθούν από το Τμήμα Καλαθόσφαιρας.
Θυμίζουμε πως στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας βρίσκεται ο Μιχάλης Τσαγγαρίδης, ο οποίος θα έχει για βοηθό προπονητή τον Αντώνη Ασίηκαλη, ενώ ο Ελλαδίτης, Γιώργος Τσιότσιος, έχει αναλάβει τη διεύθυνση της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας.
Τη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, η ομάδα καλαθόσφαιρας θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στη Λεμεσό.
Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος καλαθόσφαιρας, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ (κανονικό) και 25 ευρώ (VIP).
Tο εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας καλαθόσφαιρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εκτός από τον τελικό κυπέλλου.
Στους κάτοχους VIP εισιτηρίου διαρκείας θα προσφέρεται δωρεάν παγωμένο ή ζεστό ρόφημα στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων.
Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ για κατ’ οίκον παράδοση επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99585803. Επίσης, εισιτήρια διαρκείας διανέμονται και από τα μέλη της Επιτροπής Καλαθόσφαιρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa