ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε σαν μεγάλη ομάδα"

“Στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε σαν μεγάλη ομάδα”

Απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής από το Ισραήλ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα:

Bet on Alfa

«Σίγουρα, μας λυπεί και το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο γιατί έχουμε στεναχωρήσει όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε εδώ στο γήπεδο. Τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μείνει κοντά μας, γιατί προσπαθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, να έχει παρόν και μέλλον, με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν πατούσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο και λόγω άγχους και λόγω πίεσης. Το έχω πει αρκετές φορές, σε αυτό το επίπεδο όποιο λάθος και να κάνεις θα το πληρώσεις. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, έστω και αν πετύχαμε μεγάλη νίκη στη Βοσνία. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ αγχωμένα. Πιστέψτε με ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν οι κινήσεις που έκανα εγώ, ούτε και κάποια αλλαγή τακτικής, γιατί ήμασταν πίσω, πιστεύω ότι και τα ίδια παιδιά να συνέχιζαν θα παρουσιαζόμασταν όπως παρουσιαστήκαμε, γιατί έφυγε ένα βάρος από πάνω τους. Στο δεύτερο μέρος, όσο και αν σας φανεί παράξενο αυτό, βελτιωθήκαμε και μπορούσαμε να πάρουμε όχι μόνο την ισοπαλία, αλλά και τη νίκη με τις ευκαιρίες και τον τρόπο που κλείσαμε τον αντίπαλο. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο κόσμος είδε πόση θέληση και πείσμα είχαν για το θετικό αποτέλεσμα.

Έχουν γίνει κάποια λάθη, που δεν τα είχαμε κάνει με τη Βοσνία εκτός και σε άλλα πιο δυνατά παιχνίδια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Με χαροποιεί ότι στο δεύτερο μέρος παρουσιαστήκαμε σαν μεγάλη ομάδα και το Ισραήλ φάνηκε ότι περισσότερο ήθελε να κρατήσει το σκορ. Δυστυχώς, οι ευκαιρίες που είχαμε δεν έγιναν γκολ. Όπως αυτή του Πιέρου, που αν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Είχαμε τους τραυματισμούς των τριών παιδιών, που θα έδιναν πάρα πολλά και μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ και ο Χριστοφή δεν ήταν με ίωση και δεν ήταν στα καλά του τις τελευταίες τρεις μέρες. Έπαιρνε βιταμίνες, προσπαθούσε να αντέξει την κούραση. Ήρθε και ο τραυματισμός του Γιωργαλλίδη στα πρώτα 20-25 λεπτά, ρισκάραμε και έμεινε μέχρι το τέλος, έσφιξε τα δόντια. Μπορεί να μην έχουμε κάποιους παίκτες, αλλά η δυναμική ως ομάδα υπάρχει. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια».

 

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa