ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓια να πιστέψουμε στο όνειρο!!!!

Για να πιστέψουμε στο όνειρο!!!!

H Εθνική Κύπρου αντιμετωπίζει απψε εκτός έδρας την Εθνική Ουαλίας στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Euro 2016. Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου έδειξε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια εναντίον του Ισραήλ και της Βοσνίας ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Bet on Alfa

Με θετικό αποτέλεσμα απόψε η Εθνική μας ομάδα θα έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι  μπορεί τουλάχιστον να αγωνιστεί στα μπαράζ και να διεκδικήσει μια θέση στους ομίλους του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της . Βέβαια αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αφού δεν έχουμε γίνει το Ευρωπαϊκο ποδοσφαιρικό μεγαθήριο, όμως διαθέτουμε ένα αξιόλογο σύνολο ποδοσφαιριστών που μπορούν να χτυπήσουν όλα τα παιχνίδια.

Στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας αναμένεται να επιστρέψει μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο Ισραήλ ο Χάρης Κυριάκου ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Γιωργαλλίδης δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μας για το απόψινο παιχνίδι λόγω προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής.

Η καρδιά όλων μας απόψε χτυπά στο Κάρντιφ, με την ευχή όλα να πάνε καλά. Καλή επιτυχία Κύπρος μας!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa