ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΠ: "Οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά"

ΚΟΠ: “Οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά”

H KOΠ εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας, με την οποία τοποθετείται γύρω από την βομβιστική επίθεση που έγινε στο οίκημα του Σ.Δ.Κ. Καταδικάζει και εύχεται οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά…

Bet on Alfa

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις επαναλαμβανόμενες και ατιμώρητες δυστυχώς εγκληματικές ενέργειες.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην είσοδο του οικήματος του Συνδέσμου Διαιτητών στη Λευκωσία, αποτελεί συνέχεια σειράς τρομοκρατικών ενεργειών με στόχο τη διαιτησία μας.

Τέτοιες ενέργειες πλήττουν ασφαλώς το οικοδόμημα του Κυπριακού ποδοσφαίρου που τα τελευταία χρόνια έκανε σημαντικά βήματα προόδου και δικαιολογημένα έχει αποσπάσει με θετικό τρόπο την προβολή του από τα διεθνή ΜΜΕ.

Καλούμε την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης με τη νέα τρομοκρατική επίθεση οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΚΟΠ ταυτόχρονα εκφράζει τη συμπάθεια της στην οικογένεια των διαιτητών μας και δηλώνει την πλήρη υποστήριξη της στο έργο που επιτελούν. Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα οδηγηθούν οι πραγματικοί ένοχοι ενώπιον της δικαιοσύνης και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για το καλό ολόκληρης της κοινωνίας μας”.

Autoremarketing

Bet on Alfa