ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜπρούνο Αγκουιάρ: "Kουράστηκα που ήμουν μακριά από την Πορτογαλία"

Μπρούνο Αγκουιάρ: “Kουράστηκα που ήμουν μακριά από την Πορτογαλία”

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σκωτίας παραχώρησε ο Μπρούνο Αγκουιάρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να “σπάσει” πέρυσι το συμβόλαιό του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και να επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Bet on Alfa

“Στόχος μου ήταν να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να μείνω στην πόλη μου, όπου βρήκα αυτό το σύλλογο (Οριεντάλ). Ο προπονητής με ήθελε και έτσι υπέγραψα για ένα χρόνο. Αποφάσισα να “σπάσω” το συμβόλαιο που είχα στην Κύπρο, γιατί ήμουν εκεί για πολλά χρόνια και κουράστηκα που ήμουν μακριά από την Πορτογαλία. Αποφάσισα ότι ήταν καιρός να τελείωσω την καριέρα μου στην Κύπρο και να επιστρέψω σπίτι”.

“Εξακολουθώ να έχω κίνητρα και μάλιστα πολλά. Απλώς, αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο και εξακολουθώ να νιώθω έτσι. Γι’ αυτό πήγα στη Β΄ Κατηγορία. Το κυριότερο ήταν ότι ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στην πόλη μου και στη χώρα μου. Ήθελα να είμαι σπίτι μου, κοντά στην οικογένεια και στους φίλους μου. Η Πορτογαλία δεν… έχει τα ίδια λεφτά με την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά κι όλες αυτές τις χώρες, όμως έχουμε καλούς παίκτες. Τώρα, το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο παλαιότερα, γιατί οι καλύτεροι παίκτες πάνε σε μεγαλύτερους συλλόγους σε διάφορες χώρες. Έχουμε, όμως, ακόμα ένα καλό πρωτάθλημα”.

Autoremarketing

Bet on Alfa