ΑρχικήDaily NewsΟ Αντόνε, ο Χαπέσιης και το off-side του αιώνα...

Ο Αντόνε, ο Χαπέσιης και το off-side του αιώνα…

Οι πιο πολλοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σίγουρα θυμούνται τον Ιοαν Αντόνε από την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

Bet on Alfa

Ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε θετικό στίγμα στην ομάδα η οποία κατά γενική ομολογία έπαιζε καλό ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του.  Φυσικά ήταν μάρτυρας και μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής αδικίας, αφού ήταν στον πάγκο της ομάδας όταν ο Ιάσωνας Χαπέσιης σήκωσε το σημαιάκι, ακυρώνοντας το γκολ του Γκροστανόσκι και κρατώντας το 2-2 στο ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Αποέλ τον Δεκέμβριο του 2006. Ακόμα θυμόμαστε τις έντονες διαμαρτυρίες του Μάγκνο Μοσελίν, την γενική κατακραυγή που ακολούθησε, την απολογία Χαπέσιη κτλ…

Ακόμα ένα ντέρμπι αιωνίων καθορίστηκε από τους  MEN in BLACK.

Πάντως ο Ρουμάνος το πήρε κατάκαρδα, μίλησε για κλοπή και μάλλον μην αντέχοντας την αδικία, προτίμησε να επιστρέψει στην Ρουμανία. Μάλιστα είπε και την περίφημη ατάκα ότι ‘στην χώρα του οι διαιτητές δεν καθορίζουν αποτελέσματα αγώνων’. Φαίνεται ο Τόυντορ ήταν ακόμα στο αγροτικό.

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά αλλά όχι όλα. Μόνο ο Γιωργαλλίδης είναι στο ρόστερ της ομάδας. Ο Καϊάφας θα είναι αντίπαλος του Αντόνε στον πάγκο και όχι ποδοσφαιριστής του. Με τον Κονναφή πιθανόν να συνεργάζεται από άλλο πόστο. Και τον Δώρο Σεραφείμ, θα τον χαιρετίσει ως πρόεδρο, αλλά αντίπαλης ομάδας, σε μερικές εβδομάδες από σήμερα.

Δείτε ξανά την περίφημη φάση που έγινε γνωστή και ως το offside του αιώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=dl3NF3Ezut4

Autoremarketing

Bet on Alfa