ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦάτζιο Μπούις: "Στόχος να ενισχύσουμε την πρώτη ομάδα"

Φάτζιο Μπούις: “Στόχος να ενισχύσουμε την πρώτη ομάδα”

Η ιστοσελίδα  www.kerkida.net, επικοινώνησε  με τον Φάτζιο Μπούις, προπονητής της ομάδας U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα νέων και την επένδυση που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στα νέα ταλέντα.

Bet on Alfa

Για τους στόχους της ομάδας U21

“Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά να ανεβάσουμε παίχτες στην πρώτη ομάδα. Στην ομάδα μας έχουμε πολλά ταλέντα, που είναι όλοι σχεδόν του ’97. Στόχος είναι να δουλέψουμε περισσότερο ομαδικά και να τους δυναμώσουμε για να μπορούν να γίνουν σωστοί επαγγελματίες”.

Για την σύνδεση των U-21 με την πρώτη ομάδα

“Είμαστε σε στενή συνεργασία με τον Κώστα Καϊάφα. Η προπόνηση γίνεται στους ίδιους ρυθμούς με την ομάδα των ανδρών, με τον ίδιο επαγγελματισμό και την ίδια φιλοσοφία”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος U-21, και γενικά των ομάδων που το απαρτίζουν

“Θα το χαρακτήριζα απρόβλεπτο γιατί οι περισσότερες ομάδες αλλάζουν ενδεκάδα, κάθε βδομάδα. Πολλές ομάδες αγωνίζονται με παίχτες από την πρώτη ομάδα που είναι σε περίοδο αποθεραπείας. Μεγαλύτερους παίχτες χρησιμοποιούν και οι μικρότερες ομάδες, αφού υπάρχει δικαίωμα για τρείς άνω των 21. Εμείς όταν γίνεται αυτό, υστερούμε σε δύναμη αφού τα περισσότερα μας παιδιά είναι 17 χρόνων και αντιλαμβάνεστε πως σε μια τέτοια ηλικία, 3-4 χρόνια κάνουν διαφορά”.

Για ποιούς παίχτες ξεχωρίζει που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα

“Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κανέναν, δουλειά μου είναι να μπει στο πετσί των παιχτών η ομαδικότητα. Σίγουρα πολλά παιδιά έχουν την δυνατότητα να ανεβούν, όμως αυτό θα γίνεται σταδιακά και όχι βιαστικά. Χρειάζεται να ωριμάσουν πρώτα”.

Για ότι αφορά την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και την πορεία της μέχρι τώρα

“Έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη, που είδαμε όλοι γιατί δεν συνεχίστηκε. Το σίγουρο είναι πως έχουμε εμπιστοσύνη στον Κώστα Καϊάφα, οπότε πρέπει να δοθεί χρόνος και υπομονή για να έρθουν τα αποτελέσματα. Είναι μια καινούργια ομάδα και σίγουρα φέτος κτίζονται βάσεις και θέλει στήριξη από όλους όσους αγαπούν την Ομόνοια”.

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa