ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ: «Η κατάσταση στην Ομόνοια είναι άσχημη»

Λ.ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ: «Η κατάσταση στην Ομόνοια είναι άσχημη»

Για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας μας Λάκης Πολυκάρπου. Έστειλε ξανά το μήνυμα ότι η οικονομική κατάσταση είναι άσχημη.

Bet on Alfa

«Επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Το ευτύχημα είναι ότι στην διακοπή δόθηκε η δυνατότητα να ξεπεραστούν τα προβλήματα τραυματισμών και ουσιαστικά όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή μας. Ελπίζουμε ότι το Σάββατο η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα» είπε αρχικά ο κ. Πολυκάρπου.

**«Επιβάλλεται να έχουμε βελτίωση καθώς οι άσχημες εμφανίσεις που προηγήθηκαν δεν εκφράζουν τις δυνατότητες της ομάδας. Δείξαμε στην Ευρώπη ότι υπάρχουν δυνατότητες και θέλουμε να ξεπεράσουμε και αυτά τα επίπεδα που είχαμε στην Ευρώπη. Υπήρξε απογοήτευση σε κάποιους αγώνες, όμως με τον Ερμή παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα, παθός πείσμα και αυτά θα εκφραστούν και στα επόμενα παιχνίδια. Σύντομα μπαίνουμε σε ένα σερί δύσκολων αγώνων και πρέπει να βρεθούμε στα καλύτερα δυνατά επίπεδα».

**«Χρειαζόμαστε τις νίκες για να μπούμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν. Δεν υποτιμούμε ούτε την Δόξα, ούτε την Αγία Νάπα που έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ζημιά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Δόξα και ελπίζουμε όλα να έρθουν όπως τα περιμένουμε».

**«Το οικονομικό θέμα είναι στην καθημερινότητα μας. Δεν σταματά ποτέ η προσπάθεια να εξασφαλίσουμε τους πόρους που θα μας επιτρέψουν για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να έχουμε άνεση να καλύπτουμε τους μισθούς των παικτών και τις υπόλοιπες δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Με μεγάλη προσπάθεια περάσαμε τα κριτήρια και δεν θα έχουμε πρόβλημα ούτε σε αυτά του Οκτωβρίου. Τώρα έρχονται αυτά του Δεκεμβρίου και ασχολούμαστε με αυτά. Την κατάσταση δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω καλή αλλά άσχημη. Αυτό γιατί από τις τρέχουσες υποχρεώσεις έχουμε να καλύψουμε μεγάλα ποσά και από παλιότερες δεσμεύσεις. Θέλω να τονίσω ότι η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή και το λέμε για να γνωρίζει ο κόσμος που στάθηκε και στέκεται δίπλα μας. Η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει, χρειάζονται ακόμα πολλές ενέργειες, χρειάζεται όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα. Ήδη επεξεργαζόμαστε και οικονομικά διαβήματα που θα ακολουθήσουν και σύντομα θα ανακοινώσουμε τις ενέργειες, θα βρεθούμε ξανά με τον κόσμο και αισιοδοξούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε και θα μπορέσουμε με τον δύσκολο τρόπο θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε και στα κριτήρια Δεκεμβρίου».

**«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε ακριβείς αριθμούς και πλήρη εικόνα για το πώς έχει η κατάσταση. Στις επόμενες μέρες θα δώσουμε όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος γιατί μαζί θα πορευθούμε για να λύσουμε αυτά τα πολύ δύσκολα προβλήματα. Θέλουμε να ζητήσουμε από τους οπαδούς μας να είναι δίπλα στην ομάδα, να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν και την αγωνιστική και την οικονομική προσπάθεια. Χωρίς την συμπαράσταση τους δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε τα δύσκολα προβλήματα».

**«Είμαστε τακτοποιημένοι με τους ποδοσφαιριστές μας στα πλαίσια που καθορίζονται από τα συμβόλαια. Υπάρχει ένα διάστημα χάριτος το οποίο ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί. Αισιοδοξούμε ότι δεν θα υπάρξουν περεταίρω καθυστερήσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη, εργάζεται πολύς κόσμος, η ενασχόληση του προέδρου με αυτό το θέμα είναι καθημερινή και όλοι δουλεύουν για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς».

**«Η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια, τα εισοδήματα μειώθηκαν και φυσιολογικά και ο κόσμος είναι δύσκολο να ανταποκριθεί όπως σε προηγούμενα χρόνια. Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι σημαντική. Δεν θα πάψουμε ποτέ να το λέμε ότι διαχρονικά η Ομόνοια στηρίζεται στον κόσμο της. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας μαζί με τα τηλεοπτικά και τις διαφημίσεις. Η συνεισφορά του κόσμου είναι καλή, θεωρούμε ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμα της Ομόνοιας και γι’ αυτό έχουμε την αισιοδοξία».

Autoremarketing

Bet on Alfa