ΑρχικήDaily NewsΕπιστροφή στο αγωνιστικό, η προσοχή στο οικονομικό

Επιστροφή στο αγωνιστικό, η προσοχή στο οικονομικό

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο και στο Μακάριο αναμένεται να αναβιώσουν στιγμές από το ένδοξο παρελθόν του. Σίγουρα το στάδιο της πρωτεύουσας δεν θα είναι ασφυκτικά γεμάτο αλλά λίγο η αποχή των 3 εβδομάδων από την αγωνιστική δράση, λίγο ότι το παιχνίδι είναι στην Λευκωσία και η τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενδέχεται να επιδράσουν θετικά στην παρουσία πολλών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα αναμένουμε με ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα μετά την αποχή αυτή.

Bet on Alfa

Ο Κώστας Καϊάφας και το προπονητικό του τιμ,  δήλωσαν ξεκάθαρα ότι η διακοπή αυτή θα είναι ευεργετική αφού τους δόθηκε χρόνος να δουλέψουν, να επαναφέρουν κάποιους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ξεκουράσουν κάποιους άλλους. Ταυτόχρονα επιστέφει και ο Στεπάνοφ που αποτελεί βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Πάντως η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη και παθιασμένη για να πάρει το τρίποντο στο Μακάριο, αφού η Δόξα αναμένεται να αποτελέσει σκληρό καρύδι για την ομάδα μας.

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε πως θα αντιμετωπίσει η διαιτησία την ομάδα μας. Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και τις συναντήσεις που έλαβαν χώρα, αναμένουμε να δούμε μια βελτιωμένη εικόνα, χωρίς φυσικά να περιμένουμε και δραστική βελτίωση των πραγμάτων προς το θετικό.

Τέλος αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι επίσημες θέσεις του ΔΣ αναφορικά με το Οικονομικό. Τα πράγματα απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε από δηλώσεις αξιωματούχων του σωματείου είναι από πολύ δύσκολα έως οριακά και η έλλειψη ρευστότητας πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι επιπτώσεις θα είναι τέτοιες που θα είναι πολύ δύσκολο να τις διαχειριστούμε.

Autoremarketing

Bet on Alfa