ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντρέας Δημητρίου: "Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές" (Δηλώσεις)

Αντρέας Δημητρίου: “Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές” (Δηλώσεις)

Δηλώσεις στον sport – fm έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας. Δείτε πιο κάτω όσα δήλωσε:

Bet on Alfa

Για το ποσό που οφείλει η Ομόνοια στο ΦΠΑ

“Το σημερινό δημοσίευμα δεν έχει αναδείξει ένα νέο ζήτημα. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Το σωματείο μας καλείται να πληρώνει πέραν των 250.000  ευρώ το μήνα σε διακανονισμούς, χρέη και φόρους. Έχει αρκετό καιρό που λέμε αυτό το στοιχείο. Έχει γίνει ήδη μια συμφωνία για 60 ισόποσες μηνιαίες δόσεις και πρέπει να πληρώνουμε για να ξοφλήσουμε το ποσό. Είναι κάτι που ταλαιπωρεί την Ομόνοια. Δεν μπορείς να μην είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Για να συνεχίσουμε να τις καταβάλουμε θα ζητήσουμε ξανά τη βοήθεια του κόσμου. Γενικά για τους διακανονισμούς, τα δάνεια και τα λειτουργικά έξοδα, είναι ένα ποσό που δεν το έχει η ομάδα. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να το φέρει ο κόσμος”.

Για το ποσό που χρειάζεται η Ομόνοια 

“Θα μπορέσει το Δ.Σ να ανακοινώσει το ποσό σύντομα σε δημοσιογραφική διάσκεψη. Θα είναι μια οικονομική εκστρατεία για τα κριτήρια του Μάρτη. Ο κόσμος για να συνεισφέρει, θέλει να γνωρίζει. Θέλει να ξέρει που θα πάνε τα λεφτά.Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Δεν προλαβαίνει το σωματείο να κάνει πληρωμές. Το σημαντικό είναι ότι μπορείς να βγεις από μέσα. Υπάρχει τρόπος για να τα καταφέρει το σωματείο και αυτή τη φορά. Θα ανακοινωθούν τα μέτρα που θα αποφασίσει η διοίκηση και θα απευθυνθεί στον κόσμο”.

Για τον κόσμο…  

“Χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου. Αν δεν έρθει θα έχουμε πρόβλημα και δεν θα περάσουμε τα κριτήρια. Το δ.σ. κάνει ενέργειες για σύναψη δανείου αν και είναι δύσκολο να γίνει. Ναι, είναι αναγκαία η βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Είναι ο μόνος τρόπος να κρατηθεί το σωματείο όρθιο. Η κατάσταση θα επαναληφθεί τόσο τη νέα σεζόν, όσο και την μεθεπόμενη. Ακόμα και για τρεις σεζόν θα συνεχιστεί αυτό. Σε τρία χρόνια το σωματείο μας θα είναι σε θέση για να θέσει στόχο την κατάκτηση τίτλων. Προτεραιότητα είναι το οικονομικό γιατί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα”.

Για την επιστροφή στη δράση και τον αγώνα με την Δόξα

“Μας έχει λείψει το γήπεδο και η Ομόνοια. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις προηγούμενες μέρες. Δουλέψαμε σε τομείς που έπρεπε να το κάνουμε. Νιώθουμε θα μας βγάλει πιο δυνατούς η διακοπή πρωταθλήματος. Θέλουμε την ουσία, τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απέναντι στη Δόξα. Θέλουμε τα πρώτα δείγματα γραφής να αφήνουν θετικά μηνύματα για τη συνέχεια. Αγωνιστικά, έχουμε τον Χάρη Κυριάκου που ενδεχομένως να μπει σε κανονικό πρόγραμμα”.

Για τον κόσμο

“Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν τον κόσμο δίπλα τους,. Τους δίνουν μεγάλη δυναμική. Αυτό λένε οι ίδιοι. Το δ.σ. θέλει όλο τον κόσμο να είναι στο γήπεδο ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια και να βοηθά την ομάδα. Όσο δύσκολες και αν είναι οι στιγμές που ζούμε στην Ομόνοια, υπάρχει τρόπος να βγούμε νικητές φτάνει να το πιστέψουμε όλοι. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Είναι σκληρό όμως, υπάρχουν στιγμές που ξεχνάμε ότι παίζουμε και ποδόσφαιρο με όλα αυτά που κάνουμε για το οικονομικό”.

Autoremarketing

Bet on Alfa