ΑρχικήDaily NewsO στάβλος της ΚΟΠ και η ευνοϊκή μεταχείριση της...

O στάβλος της ΚΟΠ και η ευνοϊκή μεταχείριση της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

 

Πώς τόπε χτες ο Κουτσουκούμνης;

Bet on Alfa

‘… Δεν αφαιρέσαμε τον Μάρτιο έξι βαθμούς λόγω κριτηρίων ΟΥΕΦΑ γιατί υπέγραψε τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΚΟΠ λαμβάνοντας προκαταβολή. Όταν όμως υπέγραψε συμβόλαιο και αλλού θα μπορούσαμε να επαναφέρουμε το θέμα τον κριτηρίων και να αφαιρέσουμε τους βαθμούς. Έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης. Βοηθήσαμε την Ανόρθωση» (πηγή: sigmalive).

Αυτό που μου αρέσει στον αιώνιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας είναι ότι έχει χάσει κάθε ίχνος αίσθησης του τι είναι θεμιτό και τι παράνομο. Ένας πρόεδρος, ενός τέτοιου σώματος, κάνοντας ουσιαστικά αυτή την παραδοχή, το επόμενο πράγμα που έπρεπε να κάνει ήταν να ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Για τον Κωστάκη όμως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Δεν φτάνει που τους έκανε χάρη, φωνάζουν κιόλας. Και έχει παράπονο!! 

Αυτός είναι δυστυχώς ο χώρος του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Αλισβερίσια, αδιαφάνεια, οικονομικά συμφέροντα και σκάνδαλα, κακοδιαχείριση και πάει λέγοντας.

Δημιουργήθηκε η ΚΟΠ TV, δόθηκαν προκαταβολές σε σωματεία για να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα (βλέπε κριτήρια) και κανένας δεν ξέρει πως, πότε και αν θα λειτουργήσει αυτή η πλατφόρμα.

Θα συναντηθούν λέει σήμερα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που συμμετέχουν στην ΚΟΠ TV για να δουν πως προχωρά το ζήτημα. Από εκεί και πέρα αυτό που φαίνεται να ευνοείται ως λύση είναι να πασάρουν το ‘πακέτο’ στην Cytavision. Βολεύει και την Triple A για τις παραγωγές. Και για αυτούς που βλέπουν λίγο πιο μακρυά, πλησιάζει και η ώρα της ιδιωτικοποίησης του ημικρατικού οργανισμού…

Autoremarketing

Bet on Alfa